Baykal ve MHP'lilere kaset kumpasında 2 eski polis tutuklandı

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve bazı eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin dağıtılmasıyla ilgili yakalanan 2 eski polis tutuklandı.

Baykal ve MHP'lilere kaset kumpasında 2 eski polis tutuklandı
Baykal ve MHP'lilere kaset kumpasında 2 eski polis tutuklandı
GİRİŞ 25.05.2022 09:36 GÜNCELLEME 25.05.2022 09:36
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bazı eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin dağıtılmasıyla ilgili yargılanan 2 eski polis memuru Tekirdağ'da yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Deniz Baykal ile bazı eski MHP'li yöneticiler ve milletvekillerinin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin basın yayın yoluyla dağıtılması soruşturması kapsamında operasyon düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, "Silahlı terör örgütüne üye olmak suçlarından 9 yıl 6 ay hapis cezası ile yargılanan ihraç eski polis memurları A.Y.E. ve A.B. Tekirdağ'da saklandıkları örgüte ait hücre evinde yakalandı. 23 Mayıs'ta Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüpheliler tutuklanarak Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi." ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    bazı vatandaşların beyin loblarında sorun var geç algılıyorlar. Hücre evinde yakalandı yazmışlar adamlar yargı çok hızlı diye kinayeli dalga geçiyorlar. İnanın daha çok terörist var bu ülkede yakalanmayan sağa sola kaçan hatta bazıları zihniyetlerinin teröristlerle aynı olmadan sokakta gezdiklerinin farkında olmayan aklını kiralamış teröristlerdir bunlarda yakalanmalı terbiye edilmeli edilmiyorlarsa cezalarını bulmalılar fitne çıkarmakta fitneyi uygulamakla aynı olmalı cezası.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    ula gör küçük kımıl kemal kimlere atladı bu chdpkkının alayı ahlaksız namussuz zaten.Allah dan korkmayan ahlaksız siyaset yapan dan herşeyi beklerim .kemalinde bi zenci karıyla afnefişne yaptığı kaset çıkarsa hiç şaşırmayın sonuçda etme bulma dünyası
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Eden bulur diye bir kural vardır kainatta..O buldu ettiklerini şimdi de darısı K.Kımıldaroğlunun başına.Hatta daha beterini görür inşaallah.
    Cevapla
  • S.ŞAHİN 1 yıl önce Şikayet Et
    Eee tutuklayınca turşusunumu kuracaklar,,en ince detay aydınlatılana kadar sorgulamak VEDE yapıyı,komployu deşifre etmek lazımki,cehape NİN BAŞINDAKİ bu işe nerede montajlanıp konum almış çıksın ortaya,,
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Un elerken elekten neler geçiyor delikten.. MHP'den İP'i koparttılar...Saadet'i kendi saflarına çektiler,HDP'dersen zaten dış mihrakların kuklası..CHP'yi Deniz Baykal kumpasıyla ve şantaj kasetiyle,misyonundan uzaklaştırıp, kendilerine hizmetkar ettiler...Şimdi de AKPARTİ'den de Babacan/ Davutoğlu vasıtasıyla bir parça daha kopartıp MHP ve AKPARTİ'yi hükümet kuramaz noktaya getirtme projesinde debeleniyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası