İstanbul'da Yeditepe Huzur denetimi yapıldı

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'Yeditepe Huzur' denetimlerinde, asker kaçağı olduğu ortaya çıkan ve ehliyetsiz motosiklet kullanan bir kişiye 3 bin 674 TL idari para cezası uygulandı.

İstanbul'da Yeditepe Huzur denetimi yapıldı
İstanbul'da Yeditepe Huzur denetimi yapıldı
GİRİŞ 25.05.2022 21:39 GÜNCELLEME 25.05.2022 21:39

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 19.00 ile 21.00 saatleri arasında, helikopter destekli 'Yeditepe Huzur' denetimleri yapıldı. Beyoğlu Taksim Meydanı'nda yapılan denetimlere, Asayiş Şube Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri katıldı.

Denetimde, araçları tek tek durduran trafik ekipleri, sürücülere ehliyet, ruhsat ve Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yaptı. Araçları arayan asayiş ekipleri sürücü ve yolcuların üst aramasını yaptı. 'Kanıt' isimli narkotik köpeği ise durdurulan araçlarda arama yaptı.

Denetim noktasında durdurulan bir motosiklet sürücüsünün ehliyetsiz şekilde trafiğe çıktığı belirlendi. Öte yandan GBT sorgusu yapılan kişinin asker kaçağı olduğu tespit edildi. Kişiye 3 bin 674 TL idari para cezası uygulanırken trafik sigortasını yaptırmayan başka bir sürücünün de motosikleti bağlandı. 

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor