Bingöl'de köpekler saldırdı! Çocuğun bacakları parçalandı

Köpek saldırılarının bu kez yeni adresi Bİngöl oldu. 4 köpeğin birden saldırdığı ve bacaklarından yaralanan çocuk tedavi altına alındı.

Bingöl'de köpekler saldırdı! Çocuğun bacakları parçalandı
Bingöl'de köpekler saldırdı! Çocuğun bacakları parçalandı
GİRİŞ 27.05.2022 14:22 GÜNCELLEME 27.05.2022 14:23
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Köpek saldırılarının son dönemde sıkça karşımıza çıkması vatandaşları da tedirgin ederken, o örneklere bir yenisi de Bingöl'de eklendi.

4 KÖPEK BİRDEN

Olay, merkeze bağlı İnalı Mahallesi Okul Sokak'ta meydana geldi. Dün akşam saatlerinde sitenin dışına çıkan çocuk, 4 köpeğin saldırısına uğradı. Köpekler, 7 yaşındaki M.Y.'yi bacakları ve çeşitli yerlerinden ısırdı. Vatandaşların desteğiyle hastaneye getirilen çocuk tedavi altına alındı.

Önce Bingöl Devlet Hastanesi ardından da Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alınan çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay anında şehir dışında olduğunu dile getiren baba Nedim Yalçın, belediye ve ilgili kurumlara sokak köpekleri konusunda çözüm bulması gerektiğini söyledi.

"KAN KAYBINDAN ÖLEBİLİRDİ"

Yalçın, “İl dışındaydım, yoldaydım sonra haber aldım 6.30 sıralarında benim çocuğuma saldırıyorlar, 4 köpek. Ondan sonra bir vatandaş görüyor, sopa alıp köpekleri kovalıyor. 4 köpek saldırıyor, neredeyse çocuğu parçalayacaklar. Abimler arabayla acile getiriyorlar ve diyorlar ki ‘ erken getirmeseydiniz kan kaybından giderdi’ diye. Orada müdahale ettiler, sonra doğum hastanesine getirdik. Dünden beri buradayız ailesi olarak. Bu benim çocuğum değil, sizin de çocuğunuz olabilirdi. Bir hamile abla olabilirdi. Biz mahallemizde emniyetli bir şekilde dolaşamayacak mıyız. Köpekler Türkiye genelinde her yerde sıkıntı. Niye bir çare bulunmuyor? Hangi sokağa gidiyorsunuz, köpekler oradan, buradan çıkıyor. Ya bir çocuğa ya bir bayana saldırıyor. Dolaşamayız. Kış boyunca zaten hep evdeydik, yaz geldi çocuklarımız çıksın dışarıya hava alsınlar, top oynasınlar ama öyle bir korku olmuş ki yazımız kış olmuş. Belediye başıboş hayvanlara sahip çıkması lazım. Benim hayvanlara karşı bir tepkim yok ama sahip çıkabilirler. Bir barınak yapsınlar, bir çözüm bulsunlar. Benim çocuğum bugün ölseydi, ateş düştüğü yeri yakardı” dedi.

Durumu iyi olan çocuk, “Site dışına gidiyordum, köpek sesi ben de koştum. Sonra da yanıma gelip ısırdılar beni. 4 köpek saldırdı. Bir tane abi beni sopayla kurtardı” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • iiiiiiiiiiiiii 1 yıl önce Şikayet Et
    1. Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) köpeklerle ilgili olarak bir çok beyânlarda bulunmuştur. Burada o hadislerden sâdece iki tanesi yer almaktadır. Bu iki hadis, köpek beslemeyi birkaç istisna dışında yasaklamaktadır. Bu istisnalar koyun köpeği, av köpeği ve ekin köpeğidir
    Cevapla
  • hhüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Leopar dolaşıyor sokaklarımızda diye bir yorum vardı. Haklı bence; ne farkı var bunların vahşilikte afridaki hayvanlardan. Hayvansevenler bu çocuğu sakın sevdiğini falan iddia etmesin. Hayatta herşey tabii nasip meselesi!
    Cevapla
  • DEVLET YOK 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş Çaresiz İNSANLARIN YAŞAM ALANLARINDA Sahipli olsun Sahipsiz Olsun KÖPEKLERİN OLMASI UYGUN DEĞİL KARDEŞİM BUNUN AKSİNİ SÖYLEYEN Köpekleri Toparlasın EVİNE ALSIN BESLESİN...
    Cevapla
  • sıla 1 yıl önce Şikayet Et
    eyy hayvansever diye geçinen zavallılar,madem çok seviyorsunuz herbiriniz bir köpegin barınak masraflarını karşılayında hepsi toplansın lafla olmaz o işler sözde hayvansever kılıklılar anca yorum yaparsınız eliniz cebinize gitmez...
    Cevapla
  • sami 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür hadiseler çok arttı, sokakta başıboş köpek olmaz, sokaklar insanların yaşam alanı köpeklerin değil, isteyen tasma ve ağızlık takarak gezdirebilir onları ilgilendirir, büyük sessiz çoğunluk bizler sokakta ısıran, parçalayan, hastalık saçan hayvan istemiyoruz, bu sabinin yerine kendinizi koyun öyle düşünün, insanın içi sızlıyor, acil çözüm şart, aksi halde ileride daha büyük tehlike olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi