Fethin 569'uncu yılında Ayasofya'da sabah namazı!

Diyanet İşleri Başkanlığı, İstanbul'un fethinin 569'uncu yıl dönümünde Ayasofya Camii'nde program düzenledi. Sabah namazı öncesinde Fetih Suresi okundu, namazı da Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı.

GİRİŞ 29.05.2022 08:43 GÜNCELLEME 29.05.2022 09:04
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanlığı, İstanbul'un fethinin 569'uncu yıl dönümünde fethin sembolü Ayasofya Camii'nde program düzenledi.

Programa Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile yüzlerce vatandaş katıldı. Ayasofya Camii'nde sabah namazı öncesinde Fetih Süresi okundu. Fetih Süresi'nin okunması sonrasında dualar edilirken Ali Erbaş, sabah namazını kıldırdı.

Namazın ardından bir konuşma yapan Ali Erbaş, "Cenab-ı Hakk, fethi nasıl 569 sene önce bu ümmete, bu millete nasip ettiyse bundan sonra da gönüllerimizi rabbimizin mağfiretine açsın" diye konuştu.

Program duaların ardından sona erdi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Ahmet İlyas 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür bu günleri gördük daha nice fetihler nasib olsun
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah daha nice Fetihler nasib eylesin Ümmeti Muhammede
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetih ruhu hala yaşıyor
    Cevapla
  • Kadıköy 1 yıl önce Şikayet Et
    Sabah namazı huzur ve enerji veren bir vakit namazıdır.Diyanet kurumunu bu organizsyasondan ötürü tebrik ediyorum .Allah kabul etsin
    Cevapla
  • Yaşar çelik 1 yıl önce Şikayet Et
    rum artiklari çıldırmış dir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı