Harekat bölgesinde YPG/PKK'lı teröristler etkisiz

MİT ve TSK'nın Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde düzenlediği ortak operasyonda, 4 PKK/KCK'lı terörist , Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 5 PKK/YPG'li terörist ise Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hâle getirildi.

GİRİŞ 31.05.2022 15:55 GÜNCELLEME 31.05.2022 15:58
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

MSB'den yapılan açıklamada, "Teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyoruz. Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 5 PKK/YPG'li terörist Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi." denildi.

KUZEY IRAK'TA MİT OPERASYONU

MİT ve TSK'nın Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde düzenlediği ortak operasyonda, 4 PKK/KCK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya Rabbi askerimizi, polisimizi, jandarmamızı sahada olan mit mensuplarımızı her türlü belalardan ve tuzaklardan muhafaza eyle onları muzaffer eyle.
    Cevapla
  • Adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    elleriniz dert görmesin aslanlar
    Cevapla
  • Tuzla 1 yıl önce Şikayet Et
    Israilin yaptigi gibi tsk destekli ozgur suriye ordusu her tacizde bir koyu alsaydi bize is kalmazdi birde petrol bolgesini alin herseyi o parayla finanse edin
    Cevapla
  • Poyraz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir gece ansızın geleceğiz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım bitip tükenmiyorlar bunların geçmiş ve gelecekteki soylarını bağlarını sen kurut Yarabbim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi