Esenyurt'ta yakalanan 285 düzensiz göçmen sınır dışı edilecek

İstanbul Esenyurt'ta gerçekleştirilen asayiş uygulamaları ve denetimlerde 285 düzensiz göçmen yakalandı.

GİRİŞ 01.06.2022 09:06 GÜNCELLEME 01.06.2022 09:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ile Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, ülkeye yasa dışı yollarla giren yabancı uyruklu kişilerin yakalanması için çalışma yapıldı.

Ekiplerin dün yaptığı asayiş uygulaması ve denetimlerde, 80'i Suriye, 54'ü Afganistan, 38'i Fas ve 113'ü diğer ülkelerden toplam 285 düzensiz göçmen yakalandı.

Ülkeye yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen düzensiz göçmenlerin, sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezine teslim edildiği bildirildi.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • gül baba 1 yıl önce Şikayet Et
    suriyelilerin ülkemize gelmesiyle göçmenlerin bir çoğu ülkemize gelmeye alıştı, sınır dışı edilseler yine başka göçmenler ülkemize geleçek ,suriyelileri ülkemize kabul etmek hiç iyi olmadı ,tertemiz ülkemiz göçmenlerle savaşçı kavgaçı insanlarla doldu.
    Cevapla
  • vatanx 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar nasıl böyle girmiş elini sallayarak geziyor.
    Cevapla
  • Hulusi 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş faslı adam buraya nasıl geliyor, bunları kim hangi örgüt veya devlet getirip türkiye ye bırakıyor. Bataklığı bulmak lazım bataklığı.
    Cevapla
  • Okan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalani birakin..millet yemiyor bu numaralari artik ..
    Cevapla
  • Uyuma 1 yıl önce Şikayet Et
    Esenyurt tam bir teksasa dönüştü en fazla kacağın yaşadığı veya gizlenerek beklediği semptir.Maalesef Muhtarlar gerektiği kadar emniyetimize yardım etmiyorlar.Bu arada bekçilere teşekkür ederim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarrufun ilk adımı! Törene otobüsle gittiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!