Ankara'da bir dairenin tavan alçıları ikinci kez çöktü

Ankara Sincan'da tavandan gelen sesleri duyarak odayı terk eden anne ile kızı, yatağın üzerine düşen alçı parçalarının altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Ankara'da bir dairenin tavan alçıları ikinci kez çöktü
Ankara'da bir dairenin tavan alçıları ikinci kez çöktü
GİRİŞ 07.06.2022 14:43 GÜNCELLEME 07.06.2022 15:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir apartman dairesinin tavanındaki alçı parçaları yatağın üzerine düştü.

Pınarbaşı Mahallesi 1710. Sokak'ta bulunan bir apartman dairesinin tavanında bir haftada ikinci kez çökme yaşandı. Geçen hafta ev sahibi Ömer Kırık'ın annesi Hatice Kırık'ın yatağına düşen tavandaki alçı parçaları, yaşlı kadının bacağından yaralanmasına neden oldu.

Aynı dairede bu sabah da anne ile 5 yaşındaki kızının uyuduğu odada tavandaki alçılar düştü. Annenin sesleri duyarak kızıyla birlikte odayı terk etmesinden kısa süre sonra yatağın üstü ve oda büyük alçı parçalarıyla doldu.

"EVİN İÇİNDE TAVANA BAKARAK YÜRÜYORUZ" 

Eşinin sabah 06.30 sıralarında sesleri duyarak kızıyla odadan ayrıldığını, ardından büyük bir gürültüyle tavanda çökme yaşandığını belirten Ömer Kırık, "Bir haftadır psikolojimiz bozuldu, evin içinde tavana bakarak yürüyoruz. Geçen haftaki çökme sonrası müteahhit firmadan gelerek odaları kontrol ettiler, başka bir çökme olmayacağını garanti edip gittiler. Aradan bir hafta geçmeden bu sefer eşim ve 5 yaşındaki kızımın uyuduğu odanın tavanı çöktü. Eşim fark etmeseydi düşen parçalar karımı ve çocuğumu ağır yaralayabilir hatta ölmelerine neden olabilirdi." dedi.

Olayın ardından belediye yetkililerinin gelerek evde inceleme yaptığını aktaran Kırık, müteahhit firmadan şikayetçi olduğunu kaydetti.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Önüne gelen müteahhit olursa olacağı bu tavana bakarak dikkatli olmak olacak yaralanmaları azaltır ama müteahhitlerin halkı soymasını engel olamaz.
    Cevapla
  • TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim tavan da çöktü. bina kışın yapılmış açıklama o. betona birşey olmaz don olnadığı sürece ama alçıda sorun olurmuş
    Cevapla
  • Ülkeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani !!! ?
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Müteahhide dava açılması lazım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...