Hakan Ural isyan etti: Erdoğan'ı sevdiğimi açık açık söylediğim için...

Ünlü oyuncu ve sunucu Hakan Ural, dizi ve film sektörü hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Ural, 'Cumhurbaşkanını sevdiğimi açık açık söylediğim için sektörden bana tavır var.' deyip sektörde yaşanan çarpıcı olayları anlattı.

GİRİŞ 09.06.2022 23:50 GÜNCELLEME 10.06.2022 00:25
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında Hakan Ural, dizi ve film sektörü hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.



Ural, ''Bugün Tayyip Erdoğan'ı sevdiğini söyleyen bizim camiamızdaki birisine bildiğiniz sansür ve engel oluşturuluyor. Sessiz hiçbir yerde göremezsiniz onları.'' ifadelerini kullandı.

'ÇOK ACI DEĞİL Mİ? KENDİ ÜLKEMDE GÖRDÜĞÜM MUAMLEYE BAK'

Oyuncu olarak sektöre giriş yapan Hakan Ural, “Ben Cumhurbaşkanını sevdiğimi açık açık söylediğim için 8-9 seneden beri sektörden bana tavır var. Yanında olduğunu söylemeye korkanlar var. Linç ediliyorlar. Bu kişiler küçümsenirler, dışlanırlar, aşağılanırlar. Çekeceğim kadar film, dizi çektim. Ama ne acı bir şeydir başka bir ülkede yaşasaydım bu tecrübe ve bu fizikle benim 5 yılım dizi ve film çekimleriyle dolu olurdu. Çok acı değil mi? kendi ülkemde gördüğüm muameleye bak” dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • Kartal 06 1 yıl önce Şikayet Et
    Sende kendini birşey zanneden sanatcı kispesi altında pravakoterlük yapmadığın için sevmiyorlar hakan bey sen doğru gördüğünü savunmaya devam et seni eleştirenler olan kadarda seven var durmak yok yola devam
    Cevapla
  • Ttty 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakan ural seni seviyoruz
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın dibisin be bandir bandir doyulmaz sana. Kervan her zaman yürür sen onları takma kafana
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada ve Türkiye'de sinama, yayın, sanat, basım, gazete sektörünün yüzde 90 nı siyonist kafir iblis nahudilerin ve uzantılarının elinde. Hangi ülkede olursa olsun Vatansever insanları linç ederler, iş hayatını yok ederler. Diğer sözde sanatçılarda onların uşağı dır. Otur derler otururlar,kalk derler kalkarlar. Hakan beyde siyonizme karşı, Cumhurbaşkanımızı sevdiği için,haklı olarak ters düştüğü için lince uğramış. Bizde diyoruzki değil linç edilmek, kellemiz gitsede, siyonizmin, zulmun ve batılın karşısındayız.Allahu Ekber.
    Cevapla
  • yerli kuşak 1 yıl önce Şikayet Et
    muhalefet abd ve ab ve israil e çalışıyor. erdoğan Türkiye yi çok güçlendiridi. güçlü Türkiye hiç bir zaman bunların işine gelmez...dolayısıyla onlar hiç bir zaman türkiye yi güçlendiren liderleri yaşatmadılar...Rabbim şerlerinden korusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Araç sahipleri dikkat! EPDK'dan benzin ve motorin fiyatı kararı! 15 Mayıs'ta başlıyor
Fenerbahçe Beko kaybetti! Son düdükle ortalık karıştı