Ciğerlerimizi ateşe veren hainin görüntüsü ortaya çıktı... Yangın çıkarıp, selfie yapmış!

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, turistlik mahalle Dalyan'da önceki gün çıkan sazlık yangını ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden Davut A.'nın yangını çıkardıktan sonra selfie yaptığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 10.06.2022 09:23 GÜNCELLEME 10.06.2022 10:01
Bu Habere 138 Yorum Yapılmış

Dalyan Mahallesi Karadağ mevkisindeki sazlıkta 8 Haziran'da saat 11.00 sıralarında yangın çıktı. İhbarla bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 3 uçak ve 1 helikopterle alevlere müdahale edildi.

Bölgedeki yangın, 6 saatlik çalışma ile söndürüldü. Yangında 3 hektarlık alan zarar gördü. Yangının çıkış nedenini araştıran İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgeden son olarak 2 kamyonet ile ayrılan Aslan D., Cihan B. ve Davut A.'yı gözaltına aldı. 3 şüphelinin sazlıkta yetişen kamışları kesip, işleyerek geçimlerini sağladıkları ve aralarında husumet bulunduğu belirtildi.

Şüphelilerin husumet nedeniyle birbirlerinin destelenmiş kamışlarını yaktığı belirlendi. Öte yandan Davut A.'nın incelenen cep telefonunda yangını çıkardıktan sonra selfie yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Şüphelilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 138
  • sivribiber 1 yıl önce Şikayet Et
    ya sıkın kafasına gitsin
    Cevapla
  • rifat 1 yıl önce Şikayet Et
    orman yakanları vatandaşlıktan atın, artı olarak kasıtlı yakanlara müebbet hapis verilmeli
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Direk ateşe atın bir daha kimse yapmasın.
    Cevapla
  • ademoğlu, 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölmeyecek şekilde her gün biraz etini kesin yakın işkence olsun
    Cevapla
  • Reisx 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu şahsı helikopterle direk o yangının kalbine indireceksiniz. Kurtulursa serbesttir. Yok cayır cayır orada telef olan canlılarla aynı kaderi paylaşırsa sorun değil. Kendi kaderini kendisi çizmiş dersiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!