Tarlasında buldu! 'Meteor taşı' dedi! İnceleme yapılmasını istedi

Çankırı'nın Çatalelma köyünde çiftçi Ramazan Şener (45) buğday ekili tarlasında bulduğu taşın gök taşı (meteor) olduğunu iddia ederek, incelenme yapılmasını istedi.

Tarlasında buldu! 'Meteor taşı' dedi! İnceleme yapılmasını istedi
Tarlasında buldu! 'Meteor taşı' dedi! İnceleme yapılmasını istedi
GİRİŞ 10.06.2022 16:20 GÜNCELLEME 10.06.2022 16:22
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Çatalelma köyünde çiftçilik yapan evli ve 5 çocuk sahibi Ramazan Şener, buğday ekili tarlasında farklı bir taş buldu. Şener, 1800 gram ağırlığında ve yaklaşık 20 santimetre çapındaki taşı evine götürdü. Taşta bir farklılık olduğunu düşünen Şener, internetten araştırma yaptı ve taşın gök taşı olabileceğini değerlendirerek, inceleme yapılmasını istedi.

YETKİLİLERE SESLENDİ

Şener, tarlada gezerken taşın dikkatini çektiğini belirterek, "Taşın gök taşı olduğunu düşündüm. Taşta bir değişiklik olduğunu hissettim. Eve getirdiğimde taşı, mıknatıs tuttuğumda mıknatıs taşa yapıştı. İnternetten araştırmıştım, gök taşının özelliklerine baktım. Düştüğü yerde yarısı gömülü gibiydi. İncelenmesini istiyorum. Taşın farklı bir özelliği olduğunu düşünüyorum. Yanıklar var üzerinde. İnternetten baktığımda düşerken yanarak düştüğü yazıyor. Her tarafında mıknatıs yapışıyor" dedi.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • ihsan 1 yıl önce Şikayet Et
    Basbaya moloz at gitsin
    Cevapla
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    her tas goktasi degildir demir minerali yuksek olabilir miknatis ceker
    Cevapla
  • Yetkili 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet o bir göktaşı . uzaydan tarlana düşmüş . Değeri pahabiçilemez . Ama incelemicez
    Cevapla
  • Görkem 1 yıl önce Şikayet Et
    Düşerken yanarak düşer çünkü hedef buğday tarlalarını yakmak. Gökyüzünü uydularla dolduran küresel teröristlerin biyolojik saldırılarda sıradaki hedefi buğday tarlaları. Herkes toprağına iyi baksın.
    Cevapla
  • Yakup 1 yıl önce Şikayet Et
    Para kazanmak istiyor arkadas
    Cevapla
  • kahrol chpkk 1 yıl önce Şikayet Et
    nasaya sat...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...