Saadet Partisi ve Milli Gazete'nin LGBT tutarsızlığı! Manşette başka 6'lı masada bambaşka

Saadet Partisi yandaşı Milli Gazete, sapkın LGBT'lilerin Çanakkale'de yürüyüş yapacağı yönündeki haberi manşete taşıyarak tepki gösterirken, 6'lı masada ittifak yaptıkları CHP ve DEVA Partisi'nin güzellemelerini sineye çekti.

Saadet Partisi ve Milli Gazete'nin LGBT tutarsızlığı! Manşette başka 6'lı masada bambaşka
Saadet Partisi ve Milli Gazete'nin LGBT tutarsızlığı! Manşette başka 6'lı masada bambaşka
GİRİŞ 10.06.2022 17:35 GÜNCELLEME 10.06.2022 17:35
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Sözüm ona 'Milli' adını taşıyan söz konusu gazete, AK Parti ve hükümeti karalama adına milletin karşısında duranlara destek çıkarken, sapkın LGBT'lileri de hükümetle ilişkilendirmeye kalkarak algı operasyonuna kalkıştı. 

MANŞETTE BAŞKA 6'LI MASADA BAMBAŞKA

Saadet Partisine yakınlığıyla bilinen Milli Gazete, manşetinden verdiği 'Çanakkale Geçilmez' başlığıyla, LGBT'lilerin Çanakkale'de yürüyüş düzenlemek istediğini ve bunun engellenmesinin gerektiğini dile getirirken, ittifak ortakları Kemal Kılıçdaroğlu ve Ali Babacan'ın söylemlerini sineye çekerek, LGBT'ye sanki hükümet izin veriyormuş gibi algı yaratmaya çalıştı.

ORTAKLARININ LGBT SEVİCİLİĞİNİ UNUTTULAR

LGBT'ye daha önce desteklerini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'la aynı masada ittifak yapan sözüm ona 'Milli' ve 'Muhafazakar' partinin gazetesi de bu duruma çanak tutarak kirli siyaset oyunlarına destek çıktı.

LGBT'ye karşı çıkan Saadet Partisi'nin 6'lı masadaki ortağı CHP'nin başkanı Kılıçdaroğlu'nun skandal afişleri hafızalardan silinmedi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • ...KÖYLÜ... 1 yıl önce Şikayet Et
    Temelsiz Temel dede, artık yapma gerçekten müslümanım diyorsan, bu CHPKK ile ortak olamazsın, çünkü CHPKKnın var oluş sebebi İSLAM'ı Türkiyede yok etme çabasıdır... Şimdi sana soruyorum sen bu işin neresindesin ?
    Cevapla
  • İmtihan Büyük 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah islah etsin diyeceğim ama bunların islah olmaya niyetleri yok ki. Tam bir fitne çağında yaşıyoruz. Suret-i Hak’tan yana görünen öyle sinsi münafıklar var ki.
    Cevapla
  • Cüneyt 1 yıl önce Şikayet Et
    Iran güdümlü Karamollaoglu
    Cevapla
  • Hümeyra 1 yıl önce Şikayet Et
    İsrail güdümlü olmaktan iyidir şiide olsa müslüman alnı Rahman görüyor
    Cevapla
  • xray 1 yıl önce Şikayet Et
    Siyasî yelpazenin neresinde?
    Cevapla
  • İsa 1 yıl önce Şikayet Et
    Ah temel ah sen neymişsin Allah senin şerrinden bu milleti korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki