Emekli ikramiyesi ne zaman verilecek?

Kurban Bayramına sayılı günler kala emekli ikramiyesinin ne zaman yatacağı gündeme geldi. Bayram öncesi genelde arife gününden önce verilen ikramiye ödeme tarihleri hakkında araştırmalar hız kazandı. Kurban Bayramı 9 Temmuz 2022 Cumartesi gününe denk geliyor. Peki emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?

Emekli ikramiyesi ne zaman verilecek?
Emekli ikramiyesi ne zaman verilecek?
GİRİŞ 27.06.2022 14:45 GÜNCELLEME 27.06.2022 14:54
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Her yıl iki kez verilen bayram ikramiyesinin ilki Ramazan Bayramı öncesinde verildi. Şimdi gözler Kurban Bayramı ikramiyesinde. İkramiyeden sadece mevcut emekliler değil, yeni emekli olanlar da yararlanacak. Peki 2022 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? Emekli ikramiyesinde artış olacak mı?

2022 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

2022 Kurban Bayramı arife günü 8 Temmuz Cuma günü olacak. Bayramın birinci günü ise 9 Temmuz Cumartesi gününe denk geliyor.

  • Kurban Bayramı 1. Gün: 9 Temmuz Cumartesi

  • Kurban Bayramı 2. Gün: 10 Temmuz Pazar

  • Kurban Bayramı 3. Gün: 11 Temmuz Pazartesi

  • Kurban Bayramı 4. Gün: 12 Temmuz Salı

Emekli İkramiyesi

KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Kurban Bayramı 9 Temmuz'da başlayacağından dolayı bayram ikramiyelerinin 3-7 Temmuz tarihleri arasında hesaplara yatırılması bekleniyor.

EMEKLİ İKRAMİYESİNE ARTIŞ OLACAK MI?

Emekli ikramiyesi geçen yıldan bu yana 1.100 TL olarak ödeniyor. Son olarak Ramazan Bayramı'nda da emekli ikramiyeleri 1.100 TL olarak ödendi. Bu bayramda emekli ikramiyelerine zam yapılıp yapılmayacağına dair bir açıklama henüz gelmedi. Dul aylığı alanlara ise 550 TL bayram ikramiyesi ödeniyor. Dul aylığı alan ve aylık ödeme alan çocuğu olmayanlar ise 825 TL bayram ikramiyesi alıyor. 

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    sanırım Adnan rumuzlu şahıs emekliyi galeyana getirmek isteyen ,ortatılığı kaarıştırmak isteyen bir provakötör,emekli kardeşlerim bu tip kişilerin oyununa gelmeyin.bunlar nifak yaratıp halkın huzurunu bozmak isteyen pkk sempazitanları.
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    adnan nerden biliyorsun sabaha kadar içtiğini emeklinin,şunu unutma Allah katında iftira büyük günahlardandır,ben 2000 sonrası emekliyim,değil içki almak,gücüm damacana su almaya yetmiyor,terkos suyunu kaynatıp,dinlendirip içiyorum.hem böyle dediğine göre işsiz güçsüzün birisin,kendinde birgün emekli olacan eğer çalışıyorsan.hem nerden biliyorsun bakalım ,gece sokağa çıkıp evlerinimi gözlüyor,duvara bardak dayayıp komşularınımı dinliyorsun.
    Cevapla
  • VATANSEVER 1 yıl önce Şikayet Et
    Emekli maaşları ve Bayram ikramiyeleri bayramdan önce ödenmelidir.
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bayram ikramiyesine karşıyım. Parayı alıp sabaha adar içip Tayyibe devlete hükümete söven tipler var. Onlar almasın bende almayayim. Gerçekten hainlere bu devlet bir TL bile vermesin. Daha önce emekli maaş kuyruğunda oluyorlardi geceden bankanın etrafında sıraya giriyorlardi. Devlet ne yapsa yaranamiyor bırakacak kendi hallerinde yaşasınlar.
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Temmuz maaslari yatar mi acaba erkenden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor