MHP'li Karakaya'dan canlı yayında önemli açıklamalar: CHP'nin gizli ajandası!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Kanal7'de Mehmet Acet'in sunumuyla ekranlara gelen "Başkent Kulusi" programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 12.06.2022 13:50 GÜNCELLEME 12.06.2022 15:21
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Kanal7'de ekranlara gelen "Başkent Kulusi" programında Mehmet Acet'in gündeme dair sorularını cevaplayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, çarpıcı açıklamalar yaptı. 

2023 seçimleri için 2021'in Eylül ayında hazırlıklara başladıklarını söyleyen Karakaya, yapılan toplantılarda vatandaşlara CHP'nin gizli ajandasıyla ilgili bilgiler verildiğini ve partinin özellikle de Kemal Kılıçdaroğlu yönetiminde ilkelerinden saptığını, HDP'nin farklı bir versiyonu olarak hareket ettiğini anlattıklarını dile getirdi.

Prof. Dr. Mevlüt Karakaya'nın açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

Adım adım 2023'e doğru... MHP olarak 2021 Eylül'ünde seçim çalışmalarımıza başladık. 81 ilde toplantıları büyüttük.

Muhtarlar, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri ve halk da dahil olmak üzere bu toplantılara davet ediliyor. Bu toplantılar gerçekten yoğun geçiyor. İstişari nitelikte toplantılar oluyor.

TOPLANTILARDA CHP'NİN 'GİZLİ AJANDASI' ANLATILIYOR

Toplantılar özellikle CHP'nin son dönemlerde izlediği politikaların gizli ajandasını anlatma şeklinde. CHP deyince Atatürk'ün kurduğu bir parti, cumhuriyeti kuran bir parti kökleşmiş oturmuş bir parti algısı var. 

Sırf CHP'nin o eski geleneğini düşünerek oy verenler var ya da o sempati ile bakanlar var. Özellikle Kemal Kılıçdaroğlu yönetimindeki, partinin bu partiyle hiç bir alakasının kalmadığını görüyoruz. Kimliği de değişti ilkeleri de değişti. HDP'nin farklı bir versiyonu olduğunu hedef itibariyle de bakıldığında çok farklı bir yere gitmeyeceğini çok net şekilde ifade etmeye anlatmaya çalışıyoruz ki vatandaşlar bunu gerçek anlamda görsün. 

BEKA MESELESİ

Finlandiya'da İsveç'de birçok NATO ülkesinde PKK gösteri yapıyor. Bir terör örgütünden bahsediyoruz hem terör örgütü olarak tanımlıyorlar hem de bunların burada faaliyetlerine gösteri yapmalarına şov yapmalarına izin veriyorlar. Ve hatta gösteriler sırasında bir Türk'ü darp ediyorlar. 40 yıldır bu konuyu biz beka meselesi olarak görüyoruz. Bitti mi, bitmedi. Evet sınırlarımızda biz bunu bitirdik sınırlarımız ötesine gönderdik mücadele sınır ötesinde devam ediyor. Bunlar ülkemizin geleceği için yapılıyor.

Birçok ülkeden çok ciddi yardımlar aldıklarını uyuşturucu kaçakçılığından çok ciddi finansmanlar elde ettikleri biliniyor.

Bu tehdit devam ediyor kim ne derse desin arkasındaki güçler ülkeler bundan vazgeçmediler. Vesayetler üzerinden bir yere bu olaylar evrildi. 11 Eylül'den sonra belli bir paket bir organizasyon çerçevesinde yayıldı dağıldı. CHP'nin ve Kılıçdaroğlu'nun verdiği mesajlara bakarsanız Selahattin Demirtaş üzerinden demokrasiyi bahane ederek "serbest bırakılmalı" diyor. İkinci olarak "açılım sürecini yeniden başlatacağım" diyor.

Çok açık ve net! Ben size bir soruyla cevap vereyim. Bugünkü ittifak yapısı içinde, geçtiğimiz seçimlerde FETÖ'cüler kime oy verdi? İttifak olarak... Şu anda neredeler? 

OPERASYONLAR

Irak'ın kuzeyinde olduğu gibi Suriye'nin kuzeyinde de bir PKK yapılanması hedefleniyordu. Hala bu tehdit devam ediyor. Türkiye oraya gitmemiş olsaydı, 3 milyon Suriyeli içeride ancak 10 milyon sınırların arkasında... Bombanın önünden kaçan insanlara siz de bu taraftan mı ateş açacaksınız? Sanki davetiyeyle getirildi gibi bir algı oluşturuluyor. Şu anki Millet İttifakına biz neden zillet ittifakı diyoruz? 

15 Temmuz'da bir felaket yaşadık. Askeri darbe gibi ifade ediliyor ama bu girişim doğrudan doğruya hükümetin kendisine devletin kendisine yapılan bir girişimdi. Bu bir işgal girişimiydi. Kılıçdaroğlu, tankların önünden geçti gitti, televizyondan izledi. Meral Akşener gibi.. O gece partilerin üst yönetimlerinin isimlerine bakın. Şahin duruş sergileyenler Cumhur İttifakının yanında yer aldılar. 

"TÜRK ORDUSU TÜM DÜNYAYA GÜCÜNÜ GÖSTERDİ"

40 gün sonra yapılan operasyona kim karşı çıktı. Fırat Kalkanı özellikle yapıldı. Genel Başkanımız da Sayın Cumhurbaşkanımız da bu harekatı istedi. O harekat Türk ordusunun çökmediğini tüm dünyaya gösterdi. Bu operasyonu başlatanlar ülkenin bekasını düşünenler. Beka sadece toprak değil... Başka bir tarafı da var. 

Şu an dünyada 38 çatışma alanı var. Bunların büyük bir kısmı da bizim sınırlarımız çevresinde yaşanıyor. 

CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ

Eğer 2018'de Cumhurbaşkanlığı sistemine geçemeseydik, Türkiye yönetim krizi yaşardı. Bu operasyonları yapamazdı. Bu güçlü yönetim... Dünyada pandemiyi en konforlu şekilde geçiren Türkiye oldu. Türkiye birçok ülkeye bu süreçte yardım etti.

ENFLASYON VE HAYAT PAHALILIĞI

Bizim dünyanın içindeki dururumumuzu konumumuzu görmemiz lazım. Enflasyonla hayat pahalılığı birbiriyle ilişkilidir ama aynı şey değildir. Hayat pahalılığı dediğimiz şey herkesin kendine göre bir sepeti vardır. 

Enflasyonun üzerinde görülen bir hayat pahalılığı olabilir mi olabilir tabikii. Sizi ve beni farklı etkiler. Dünyaya baktığımızda iki yıllık pandemi döneminde üretim kısıldı ama tüketim devam etti hatta bazı şeylerde arttı.

"YAVAŞ YAVAŞ DENGELER YERİNE OTURACAK"

Stoksuz bir üretim sürecine götürdüler dünyayı. Dünyada hiç beklenmedik bir pandemi süreciyle karşılaştık. Dünya üretimi kıstı bazı alanlarda durduruldu. Arz talep dengesi dünyanın her tarafında enflasyonu artırdı. Bu eğilim tüm dünya ülkelerinde aynı. Türkiye'de pandeminin tetiklediği bir fiyat artışı var. Benim düşüncem önümüzdeki aylarda yavaş yavaş dengeler yerine oturacak.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • Hasan sergi 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu anki CHP Hdp'den daha tehlikelidir .HDP bişey yapamaz ancak bunlar iktidara gelirse ülke altüst olur
    Cevapla
  • ufuk 1 yıl önce Şikayet Et
    chp emperyalizmin türkiyeyi sömürge olarak kalması için kurdurduğu bir partidir .. mustafa kemalin ölümünden sonrada inönü üzerinden ülkemizi o amaçla kontrol etmiştir .hala da etmek istiyor .bakın chp nin aym ye yaptığı başvurulara . chp li hainlerin gezi olaylarında ortaya attıkları isteklerine .istanbul hava alanı yapılmasın , köprü yapılmasın , yol yapılmasın liman yapılmasın şehir hastanesi yapılmasın . içimizde chp li vatan haini çok .sorsan Atatürkçüyüz derler sebateist dönmeler .yaptıkları eylemlerden dolayı bu hainler niye yargılanmadılar anlayamadım .
    Cevapla
  • B gz 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP=Pkk
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    2023 e kadar zaten bütün madenler 5 li ekibe verildi...
    Cevapla
  • Hasan doğru 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp önceden de, yeni kurulduğundan beri yani tek parti zamanında da halka hiç bir hizmet etmediği gibi, sürekli eziyet edip halkın dini, kültürü, tarihi, kimliği ve yaşantısı ile uğraşıp, onları yok etmeye çalışmış, adeta Osmanlı izini dünyadan yok edip silmek istemiştir. Şimdide yapmak istediği aynıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance