Sağlık Bakanı Koca, kendisiyle görüşmek isteyen ambulans şoförüyle bir araya geldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlık binası önüne gelerek kendisiyle görüşmek isteyen ambulans şoförüyle bir araya geldi.

Sağlık Bakanı Koca, kendisiyle görüşmek isteyen ambulans şoförüyle bir araya geldi
Sağlık Bakanı Koca, kendisiyle görüşmek isteyen ambulans şoförüyle bir araya geldi
GİRİŞ 15.06.2022 03:06 GÜNCELLEME 15.06.2022 03:10
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Şoför arkadaşımız arzusu üzerine misafirim oldu. Hasta nakil aracıyla naklini yaptığı hastanın Ankara Şehir Hastanesi aciline yatışını sağladıktan 2,5 saat sonra aracıyla bakanlık binası önüne park edişinden başladık, çok şey konuştuk. Ama bazı şeyler konuşulduğu yerde kalmalı." ifadesini kullandı.

Kimliği açıklanmayan şoförün, ambulansla Sağlık Bakanlığı önüne gelerek, taşıdığı bir hastayı bazı hastanelerin kabul etmediği iddiasıyla Sağlık Bakanı Koca ile görüşme talebinde bulunduğu öğrenildi.

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • zekeriya 1 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir şey varsa o hastanenin ruhsatının iptal edilmesi gerekir ki bir daha yapmasın..
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    15 gündür bir doktora randevu alamamak,işte durum bu..!
    Cevapla
  • HATTİLİ ALP 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam incelenmeli. birilerinin gönderdiği açık.
    Cevapla
  • Gülçin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım Fahrettin KOCA ile bende görüşmeyi o kadar çok istiyorum ki..... Çünkü biliyorum ki, belgelerle birlikte yaşadıklarımı , kendimi anlattığımda beni çok net anlayacaktır. Yıllarım gitti ve yaşadığım mağduriyet çok fazla. Sesiz çığlığımı hiç kimseye duyuramadım....
    Cevapla
  • vedo 1 yıl önce Şikayet Et
    Okadar cok hastaneler yapildi ki lakin bu hadtanelerde calisanlar egitimsiz ve isini bilmeyenler ve yapmayanlar. Herkes cekilmis kösesine oh ben zaten maasimi tikir tikir aliyorum ve kimse ilgilenmiyor. Aynisi gümrükde calisanlar icinde gecerli bana okadar yanlis bilgiler verildi ki anlatamam sonrasinda dogrulari ögrenince is isten gecti ama ordaki calisanlara cok beddua ettim Allahinizdan bulsunlar insallah. Heryere egitimsiz isini bilmeyen insanlari yigarsaniz olacagida bu olur malesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...