İstanbul'da yine İETT faciası! Önüne geleni biçti

Sancaktepe’de Özel Halk Otobüsü garajında park halinde bulunan bir İETT otobüsünü yıkamak için alan ehliyetsiz yıkama personeli, otobüsün kontrolünü kaybederek sokağa daldı.

GİRİŞ 16.06.2022 08:12 GÜNCELLEME 16.06.2022 08:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sokağa dalan İETT otobüsü, bir otomobili hurdaya çevirirken otobüsü süren yıkama personeli yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Sancaktepe Atatürk Mahallesi Havza Sokakta gece 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sancaktepe’de, Özel Halk Otobüsü garajında bulunan İETT otobüslerini yıkamakla görevli yıkama personeli, yıkamak için sürücü koltuğuna oturduğu İETT otobüsü ile kaza yaptı.

Ehliyeti olmadığı belirtilen yıkama görevlisi Mehmet Gündüz, garaj içerisinde kullandığı otobüsün kontrolünü kaybederek, garajda park halinde bulunan bir İETT otobüsüne çarptı, otobüse çarpan Gündüz, panikleyerek gaza bastı. Otobüs, garajın etrafında bulunan çitleri yıkarak bir sokağa daldı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otobüs, sokakta park halinde bulunan bir otomobili, ev ile otobüs arasına sıkıştırarak hurdaya çevirdi.



Kazada İETT otobüsünü süren yıkamacı, otobüs içerisinde yaralandı. Garaj içerisinde bulunan personellerin durumu 112 acil çağrı merkezine bildirmesiyle olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri sokak üzerinde çevre emniyeti alırken, itfaiye ekipleri yaralıyı bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı bölgedeki hastaneye kaldırıldı. 

KAYNAK: İHA
İbrahim Günay . Haber7.com - Yayın Koordinatörü
Haber 7 - İbrahim Günay .

Editör Hakkında

1986 yılında Mardin’in Savur ilçesinde doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İnternet Gazeteciliği - Yayıncılığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Eğitimine, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Medya ve İletişim Yönetimi (Tezli) Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. TRT Haber’de stajını tamamlayan Günay, mesleğe 2009 yılında Haberler.com’da başladı. 2013 yılında Haber7.com'da göreve başlayan İbrahim Günay, editör, Haber Şefi ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Pek çok habere ve röportaja imza attı, sunum ve seminerlere katıldı. Ödül ve plaketler aldı. İbrahim Günay, halen Haber7.com’da Sorumlu Müdür ve Yayın Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Cemaldemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun arabayi cok güzel temizlemis
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakında yolcu taşıyacak otobüs kalmayacak. İstanbul iki senede 50 yıl geriye gitti.
    Cevapla
  • ANTİ SOSYAL 1 yıl önce Şikayet Et
    AK PARTİ YÖNETiMİNDE, OTO BÜSLER SİZİ TAŞIR, İNSAN OL DUĞUNUZU HİSSEDER, VEZİR OLURSUNUZ, CHP YÖNETİMİN DE, OTOBÜSLERİ SİZ TAŞIRSIN IZ, İNSAN OLDUĞUNUZU UNU TUR, REZİL OLURSUNUZ.
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    hiç eleştirmeyecem bile bu millet buna müstahak
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    2 senede İstanbulu taş devrine çevirdiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selvi: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel'e operasyon çekiyor
100 bin TL'ye işçi bulamıyorlar! Ev alan patron bile var