Yenikapı’da metro arızalandı, vatandaş isyan etti

M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’ndaki teknik bir arıza nedeniyle seferlerde aksaklık yaşanırken, duraklarda yoğunluk oluştu.

GİRİŞ 17.06.2022 14:33 GÜNCELLEME 17.06.2022 14:40
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Meydana gelen arıza uzun süre giderilemeyince yoğunluğa isyan eden vatandaş, “Virüsten yeni çıktık ama bu şartlar altında burada daha büyük bir sıkıntı olabilir” dedi.


Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’ndaki teknik bir arıza nedeniyle seferlerde aksaklık yaşanırken duraklarda yoğunluk oluştu. Arıza uzun süre giderilemeyince metroda izdiham yaşandı, vatandaş isyan etti. Uzun süre giderilemeyen arıza nedeniyle vatandaşlar otobüslere yöneldi. Arızadan haberi olmayan vatandaşlar ise metro durağında beklemek zorunda kaldı. Vatandaşlar sosyal medya hesaplarından da arıza ile ilgili eleştirilerde bulundu. Arıza giderilemeyince seferler Taksim istasyonu üzerinden aktarmalı olarak devam etti.

"BAYADIR BEKLİYORUZ"

Metroya binemeyince otobüs beklemek zorunda kalan Nisanur Güzelyurt ve Sevdem Usta ,“Biz geldik, metro bozuldu dediler. Otobüs bekliyoruz. Biz Taksim’e gidecektik. Bayadır bekliyoruz, 20 dakika olmuştur. Şimdi de otobüs bekliyoruz” şeklinde konuştu.

"SADECE BURADA BEKLİYORUZ"

Murat Doğan isimli vatandaş ise, “Ben yeni geldim. Metro bir süredir bozukmuş. Seferler aktarmalı olacakmış. Ben de yaklaşık 10 dakikadır bekliyorum. Osmanbey’e gidecektim. Bir yere yönlendirdiklerini duymadım. Sadece burada bekliyoruz. Anons yapıldı, 15 dakika aralıklarla yapılacakmış seferler” dedi.

“Virüsten yeni çıktık ama bu şartlar altında burada daha büyük bir sıkıntı olabilir”
Ömer Pehlivan isimli vatandaş da, “Teknik bir arıza varmış, nedeni de belli değilmiş. İnsanları da uyarmıyorlar aşağı inerken. Virüsten yeni çıktık ama bu şartlar altında burada daha büyük bir sıkıntı olabilir” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • İlyas 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte chp nin ülkeye getireceği yönetim sistemi bu. Bugünleri görüp ona göre oy verin chpkk ya
    Cevapla
  • ferhat3436 1 yıl önce Şikayet Et
    zulüm görmek isteyen istanbul a gelsin neredeyse 2 sene olacak BEYAZIT meydanının hali içler acısı her fırsat da yazıyorum ama nafile o kadar yavaş ilerliyor ki çıldırmamak elde değil. işçileri bir görüyorsunuz sonra 10-15 gün kimse yok şaka gibi bir yer ama seçime yetiştirecek eko 2 sene var daha :)))
    Cevapla
  • Günaydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem'i 800 bin oy farkıyla seçen İstanbullular bunu kendileri hak etti..... Az bile...
    Cevapla
  • aaaa 1 yıl önce Şikayet Et
    oy verenler memnun aynen devam :)
    Cevapla
  • KARADERELİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Her şey iyi olacak diye nara atanlara gelsin.
    Cevapla
  • Bordobereli 1 yıl önce Şikayet Et
    Zarhoş bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti