Bakan Koca'dan sağlık çalışanlarına yeni müjdeler

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Hemşirelerimize verilen söz, daha da ileri götürüldü. 3600 ek gösterge düzenlemesi ile vaat edilen iyileştirme tüm lisans mezunlarını kapsıyor" dedi.

Bakan Koca'dan sağlık çalışanlarına yeni müjdeler
Bakan Koca'dan sağlık çalışanlarına yeni müjdeler
GİRİŞ 17.06.2022 21:01 GÜNCELLEME 17.06.2022 21:09
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından sağlık çalışanları hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, şunları belirtti:

* “Devlet, sağlıkta şiddet suçlarına karşı çıkardığı yasayı sağlık çalışanlarının tamamı için çıkardı. Yoksa farkında değil miyiz?

* Devlet, hekimine haksız yere tazminat ödetmediği gibi ilgili hiçbir personeline de ödetmiyor. Yoksa farkında değil miyiz?

* Hemşirelerimize verilen söz, daha da ileri götürüldü. 3600 ek gösterge düzenlemesi ile vaat edilen iyileştirme tüm lisans mezunlarını kapsıyor.

* Toplu sözleşme ile hekimler hariç, bütün sağlık çalışanlarının sabit ek ödemesi artırıldı.

* Tüm sağlık çalışanlarının sabit ek ödemesi merkezi yönetim bütçesine aktarıldı.​

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 73
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan MHRS den randevu alıp randevusuna 15dk erken gelinme şartını ve gelmeyene ya da 1-2 saat geç gelip başkasının saatini gasbetmeye çalışan kavga çıkaran hastalara para cezası verilmelidir. hasta haftada 1randevu alıyor adam 5.randevusuna geliyor 4randevu gelmemiş millet sıra bekliyor
    Cevapla
  • tunctunc 1 yıl önce Şikayet Et
    Unutmayalim´acile burnum akiyor´ba$im agriyor gibi laga lugadan gidenler normalde doktor randevusu icin iki hafta üc hafta sonraya randevu verildigi icin gidiyor´tabiki hepsi degil.Türkiyede her$ey degi$ir ama kafalar asla degi$mez´ben 38 yil aradan sonra geldim tek degi$meyenin kafalar oldugunu gördüm.!
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş sen bilmiyorsun galiba ülkede Aile hekimliği var Aile hekimine de her an gidebiliyor sun
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok teşekkür ederim
    Cevapla
  • gerçek 1 yıl önce Şikayet Et
    4.aile hekimlerinin de hastaneye sevk etme konusunda kotasi olmali gereksiz kullanim engellenmeli.5.acil servisi gereksiz olarak mesgul edenlerden iki kati ucret alınmalı.6.acil servise bogaz ağrısı burun akıntısı öksürük için gelenler geri cevrilmeli aile hekimine yönlendirilmeli.7.askeri nizamda kurallar uygulanmalı
    Cevapla
  • gerçek 1 yıl önce Şikayet Et
    olması gereken birincisi acil serviste dahil tüm poliklinikler ücretli olmalı.ikincisi hastaya dair tum risk ve sorumluluk doktorun üzerine ve karar yetkisi de doktorda olduğu halde yardımcı sağlık personeli doktordan fazla pay alma derdinde bu sacma fikri bulan sağlık sen isimli sendika kapatilmali yetkileri iptal edilmeli.üc ota çöpe hastaneye gitmeyi seven millete sevk zinciri olmali aile hekimi görmedikçe hastaneye randevu icin basvuramamali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Troller insanlıktan çıktı: İBB çukurunda ölen çocuk için Ekşi Sözlük'te iğrenç yorumlar
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı