Aydın'da akraba kavgası: 3 yaralı

Aydın'ın İncirliova ilçesinde akraba oldukları öğrenilen iki grup arasında meydana gelen bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.

Aydın'da akraba kavgası: 3 yaralı
Aydın'da akraba kavgası: 3 yaralı
GİRİŞ 17.06.2022 23:43 GÜNCELLEME 17.06.2022 23:43

Olay, Acarlar Mahallesi'nde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle akraba oldukları öğrenilen iki grup arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Yaşanan kavgada N.P., M.P. ve U.A. vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı.

Olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulanslarla Aydın Devlet ve Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı