Temel Karamollaoğlu, 'İşler değişti' diyerek 6'lı masadan garanti istedi

Seçim için henüz aday bile belirleyemeyen 6'lı masanın ittifaklarından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, şartların değiştiğini savunarak seçim öncesi yönetim ittifakının kurulması gerektiğini söyledi.

GİRİŞ 18.06.2022 14:50 GÜNCELLEME 18.06.2022 15:08
Bu Habere 166 Yorum Yapılmış

Siyaset gündeminde erken seçim tartışmalarının yanında, 6'lı masanın ittifak seçenekleri de büyük yer tutuyor.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Koalisyonun seçimden öncemi yoksa sonra mı kurulması gerektiği konusundaki fikirlerinin şartlarla beraber değiştiğini belirten Karamollaoğlu, şimdiden yönetim ittifakı oluşturulması gerektiğini söyledi.

Ali Babacan'dan 6'lı masaya adaylık için 4 isim! Bomba iddia kulisleri salladıAli Babacan'dan 6'lı masaya adaylık için 4 isim! Bomba iddia kulisleri salladı

"İŞLER DEĞİŞTİ"

SP Lideri, "Seçime giderken aslında ben seçimlerden önce bir koalisyon görüşmesinin olamayacağını her zaman söylüyordum ama işler, şartlar değişti.

"SEÇİMDEN ÖNCE YÖNETİM İTTİFAKI KURULMALI"

Şimdiden bir yönetim ittifakı oluşturulmazsa yarın seçimlerden sonra bunu oluşturmak zaman alır veya mümkün olmaz. O halde biz bir araya gelelim, ülke meselelerini görüşelim, seçime belli konularda ittifak etmiş olarak gidelim, süratle bu sistemi değiştirelim." dedi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 166
  • Ali .o1. 1 yıl önce Şikayet Et
    0.5 .yakinda bunuda kaybedecek.
    Cevapla
  • A o 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar iktidara gelse herkes birbirini suçlar.
    Cevapla
  • ozan 1 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz temel
    Cevapla
  • denge 1 yıl önce Şikayet Et
    bunu uc bes yildir taniyorum daha ønce ne idi ne yapti bilmiyorum tek bildigim sey pkk chp hizmet eden bir hain ustelik chp bunlarin partisine neler yapti demek orda halk da ayni kafa cikari icin pkk kucak aciyor yazik hepsine
    Cevapla
  • ziyaretci 1 yıl önce Şikayet Et
    0,5 oy ile bir yere sığmıyor. bu ne perhiz bu ne lahana.. Dede git öte dünyaya hazırlan.. bırak devlet işlerini, sizin vaktiniz geçti..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor - Fatih Karagümrük! CANLI
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?