Kangal köpeği sınava giren sahibini okulun kapısında bekledi

Erzurum’un Oltu ilçesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencinin kangal köpeği sınava giren sahibini okulun kapısında bekledi.

Kangal köpeği sınava giren sahibini okulun kapısında bekledi
Kangal köpeği sınava giren sahibini okulun kapısında bekledi
GİRİŞ 18.06.2022 19:26 GÜNCELLEME 18.06.2022 19:26
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün yapıldı. Erzurum’un Oltu ilçesinde sınava giren öğrencilerin birisinin kangal köpeği sahibini yalnız bırakmadı. Orada bulunan Ahmet Dağdelen isimli vatandaş yaptığı açıklamada, “Kangal köpeğin sahibi sınava girdi, oda kapı önünde bekliyor. Yani oda sahibini uğurlamaya gelmiş umarım ikisine de hayırlı sonuçlar çıkar sınavdan” dedi.

Hayırsever Mehmet Can Zengin sınava giren öğrencilere ve velilere okul kapısında ücretsiz su dağıttı. Zengin, “Bugün YKS sınavı olduğu için heyecandan suyunu unutan ve burada bekleyen velilerimiz için su getirdik, hayrımıza su dağıtıyoruz öğrencilerimize bizim de bir katkımız olsun istedik. Onun için öğrencilerimize ve velilerimize su dağıtıyoruz” dedi.

58 yaşında sınava giren İbrahim Kara ise, “Şuan üniversite sınavına giriyorum, heyecanlıyım. 58 yaşındayım, okumanın yaşı olmaz, okumak kadar güzel bir şey yoktur. Herkese tavsiye ediyorum, sınava giren herkese başarılar diliyorum” diye konuştu. Ayşe Karaca da yaptığı açıklamada, “En son mezun olan kişi 80 yaşın

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • vatan millet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kangal degil,akbas cinsi eskisehir kopegi
    Cevapla
  • selahattin 1 yıl önce Şikayet Et
    devlet görmesin aman hemen uyusturur
    Cevapla
  • Kapadokya Lı 1 yıl önce Şikayet Et
    O günler eskiden di guzum. Devlet 20 yıl önce Toplar toplar telef ederdi. Şimdi bakım evleri var ki 5 yıldızlı otel gibi.
    Cevapla
  • somali 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslan o aslan. Bence üniversiteye oda alınmalı. Aslan gibi maşallah. Kangal bize aittir.
    Cevapla
  • remzi 1 yıl önce Şikayet Et
    bu köpek karar olamayıp vatanı satanlar var ya
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaratan Allah'ımıza cc şu köpeğin sahibine sadık kaldığı kadar sadık olabildik mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi