Emine Erdoğan'dan 'Babalar Günü' mesajı

Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj paylaşan Emine Erdoğan, "Bir evlat gücünü, omzunda elini daima hissettiği babasından alır. Değerli eşimin ve tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum." dedi.

Emine Erdoğan'dan 'Babalar Günü' mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Babalar Günü' mesajı
GİRİŞ 19.06.2022 11:17 GÜNCELLEME 19.06.2022 11:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Babalar Günü dolayısı ile sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Emine Erdoğan, ''Bir evlat gücünü, omzunda elini daima hissettiği babasından alır. Ebediyete uğurlasa da evladın omzundan baba eli, yüreğinden sevgisi silinmez. Babamı hasret ve dua ile anıyor, şehitlerimizin babalarına sabır diliyorum. Değerli eşimin ve tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum.'' ifadelerini kullandı.

9. Ana Jet Üssünde görevli baba oğul sırt sırta vererek vatana hizmet ediyor9. Ana Jet Üssünde görevli baba oğul sırt sırta vererek vatana hizmet ediyor

Emine Erdoğan'ın Twitter'dan yaptığı paylaşım şu şekilde:

Bir evlat gücünü, omzunda elini daima hissettiği babasından alır. Ebediyete uğurlasa da evladın omzundan baba eli, yüreğinden sevgisi silinmez. Babamı hasret ve dua ile anıyor, şehitlerimizin babalarına sabır diliyorum. Değerli eşimin ve tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum.

Günün vesilesiyle, baba sevgisinden mahrum kalmış çocuklarımıza, babalık duygusunu yüreğinde hissederek evini açan tüm koruyucu ailelerimize de şükranlarımı sunuyorum.

 Babalar Günü'nde şehit oğluna ziyaret Babalar Günü'nde şehit oğluna ziyaret

AVM'de Babalar Günü ve karne coşkusu bir arada yaşandıAVM'de Babalar Günü ve karne coşkusu bir arada yaşandı

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • gazi 1 yıl önce Şikayet Et
    babalar günü her gündür.senede bir gün değil.
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Razı Olsun Başkanım Eşi Emine Erdoğan Hanım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Akrabalarını belediyeye dolduran CHP’li başkandan akla ziyan savunma!
Selçuk Bayraktar müthiş gelişmeyi açıkladı: 2  ay içinde prototiplerini üreteceğiz