İsveç'te 'yok artık' dedirten skandal: PKK'ya para akışı deşifre oldu;!

İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine karşı çıkan Türkiye'nin haklılığı son gelen haberle bir kez daha ortaya çıktı. Terör örgütü PKK için İsveç'te bağış adı altında toplanan paraların Kandil'e nasıl gönderildiği deşifre oldu.

GİRİŞ 20.06.2022 06:53 GÜNCELLEME 20.06.2022 09:40
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... İsveç'in başkenti Stockholm'deki PKK/ PYD terör örgütünün, İsveç bankalarında açılan kron hesaplarından gelen yardım ve bağışları, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde Mehmetçik'e karşı kullandığı silah ve mühimmatın teminine harcadığı ortaya çıktı.

İsveç'in farklı şehirlerinde finansal destek için hesaplar açan örgüt, bir yandan Türkiye'nin hilafına her türlü terör faaliyetini desteklerken bir yandan da NATO'ya girmek isteyen İsveç'ten askeri mühimmat haricinde, tıbbi ekipman da dâhil her türlü malzeme desteği alıyor.

İsveç'te faaliyet gösteren banka hesabının PKK/PYD/YPG'nin ortak ana hesap olarak kullandığı banka numarası deşifre edildi.

"MOBİL ÖDEME İLE DİREK KANDİL'E ULAŞTIRILIYOR"

Abdurrahman Şimşek, A Haber canlı yayınında yaptığı açıklamalarda, "İsveç'te dernekler üzerinden bağış adı altında Kandil'e para gönderiliyor. Bankgirot isimli banka üzerinden okul tadilatı, tıbbi yardım gibi başlıklarla PKK'ya para gönderiliyor." ifadelerine yer verdi.

Canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan gazeteci Abdurrahman Şimşek, "Bütün İsveç'te açık kaynaklarda PKK/PYD'ye yardım olarak istiyorlar. Açık hesap üzerinden paralar toplanıyor. Resmi yoldan soruşturduğun zaman bile bütün İsveç'te olan bilgiye ulaşabiliyorsun. Mobil ödeme ile direk Kandil'e ulaştırılıyor. Suriye'de Esad mağdurundan kaçmış çocukların fotoğraflarını kullanarak para toplanıyor. Bu hesap doğrudan PKK'nın hesabı." dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hackerlar bu paraları Türkiye ye aktarmalı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin dostu yok nokta. İçimizde bile devletine milletine düşman tc vatandaşı var. Ne diyelim.
    Cevapla
  • Elimiz Mahkum 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu isveç'in natoya girişine kendi ellerimizle izin vereceğiz ya ona yanarım...
    Cevapla
  • Ali ER 1 yıl önce Şikayet Et
    DİKKAT- Hükumetlere ve NATO'ya da UYARI PKK İSVEÇİ ESİR almış, TC. İsveçe de bir harekat tertip ederek, İSVEÇLİLERİ de esaretten KURTARMALIDIR Başbakanlarının KATİLİNİ AÇIKLIYAMAMALARI bile bunun apaçık GÖSTERGESİDİR.
    Cevapla
  • Xxl 1 yıl önce Şikayet Et
    Keske natoya girmelerine tmm desekde ruslar bide bunlarin tepesine binse
    Cevapla
  • Muttaki 1 yıl önce Şikayet Et
    tamam diyince değil, hayır diyince binebilirler tepelerine... ama o durumda bile İsveç çok da risk altın değil, çünkü kara sınırı yok Rusya'yla. Ama Finlandiya'nın 1.300 km sınırı var. Asıl riskli durum onlarda. Bu nedenle ilk olarak Finlandiya'nın pes edeceğini düşünüyorum. Ama tabii her şey ABD'nin oluruna bağlı. O onay vermedikçe desteklemeye devam edeceklerdir PKK'yı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu