Operasyon sonrası ortaya çıktı: Demirtaş'ın mesajı FETÖ telefonunda!

Konya'da FETÖ'ye düzenlenen operasyonda 15 kişi tutuklandı. Örgüt üyelerinin telefonlarında yapılan incelemede çarpıcı gerçek ortaya çıktı. Telefon kayırlarında FETÖ ile PKK'nın birlikte hareket ettiği gözler önüne serildi.

GİRİŞ 20.06.2022 08:40 GÜNCELLEME 20.06.2022 09:14
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ soruşturmaları kapsamında daha önceden haklarında işlem yapılmış ve meslekten ihraç edilmiş, aralarında emniyet, öğretmen ve sağlık personelinin bulunduğu örgüt üyelerinin 'gaybubet' evlerinde bir araya gelerek örgütü yeniden faaliyete geçirmek için çalışmalar yaptığını tespit etti.

Bunun üzerine harekete geçen polis, 10 Mayıs günü Konya ve Ankara'da tespit edilen adreslere operasyon düzenledi.

Operasyonda 24 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden15'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 9 şüpheli adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

'FETÖ-PKK EL ELE'

Örgüt üyelerinin cep telefonlarının incelenmesi sonucu FETÖ ile PKK'nın birlikte hareket ettiği bir kez daha gözler önüne serildi.

Sabah'ın haberine göre, Örgüt üyelerinin kurdukları bir mesaj grubunda 'Mustafa' isimli örgüt üyesinin tutuklu bulunan HDP eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın bir mesajının paylaştı.

Mesajda Demirtaş'ın, "Büyük değişime hazır olun. Kimseyi dışlamayın. Herkesin el ele, yan yana durması için uğraşın" sözleri yer alıyor.

DEMİRTAŞ'IN SÖZLERİNDEN MEDET UMUYORLAR

15 Temmuz'dan sonra büyük bir darbe yiyen örgütün, yeniden yapılanma kapsamında Selahattin Demirtaş'ın sözlerinden bile medet umdukları, dağılan örgüt üyelerini bir araya getirebilmek için uğraştıkları görülüyor.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    2023 seçimlerinin ardından Kemocularda kaçacak delik arayacaklar. Her şey kayıt altına alınıyor. Asil Müslüman Milletimizi güya enayi yerine koyanlar görecekler gününü. O aşağılıklar hem enayiler ve ahiretini dünya için yıkan sapıklar.
    Cevapla
  • muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetönün dişinin kanlanma tarihi ile pkk'nın ortaya çıkma tarihlerine bakın aynı yıllar. Biri cahil kürtleri avlarken, diğeri o dönemlere kadar laiklarden bıkmış, devletin bütün hizmetlerini kendilerine yaptıran chp zihniyeti nedeniyle çorunu,çocuğunu okutamamış anadolu müslümanlarını hedef alarak,zeki çocuklarını kendi kontrolüne tutup, kasetlerle kıpırdayamaz hale getirmiş alçak örgütlerdir.
    Cevapla
  • sorgusuz 1 yıl önce Şikayet Et
    bu konuyu yanlız kurt dizisinde işliyorlar herşey planlı ama ALLAH cc. planı hepsininin kökten belası hazır İNŞAALLAH
    Cevapla
  • meraci83 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir vatansever olarak hainlerin bu memlekette ve dünyanın hiç bir bölgesinde dahi yaşama şansları olmamalıdır.
    Cevapla
  • Sabir 1 yıl önce Şikayet Et
    Mecbur idam gelmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması