Son Dakika: Pınar Gültekin davasında karar açıklandı

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili davada sanık Cemal Metin Avcı için önce 'ağırlaştırılmış müebbet' verildi. Sonra da mahkeme 'haksız tahrik' olduğuna karar vererek Avcı'nın cezasını 23 yıla indirdi.

GİRİŞ 20.06.2022 15:11 GÜNCELLEME 20.06.2022 15:25
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı'nın (32), 'canavarca hisle, eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme' suçundan yargılandığı davada karar çıktı.

Mahkeme heyeti, 23 aydır tutuklu Avcı'ya önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Mahkeme haksız tahrik indirimi ile cezayı 23 yıla indirdi.

Duruşmada tutuksuz sanıklar kardeş Mertcan Avcı, anne Ayten Avcı, baba Selim Avcı, boşandığı eşi Eda Karagün ve ortağı Şükrü Gökhan Orhan'ın ise beraatine karar verildi. 

Pınar Gültekin'in annesi: En büyük hediyem en ağır cezayı almasıPınar Gültekin'in annesi: En büyük hediyem en ağır cezayı alması

NE OLMUŞTU?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz 2020'de Akyaka Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evinden ayrılmış, aynı gün ablasıyla telefonla görüştükten sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

Ailesinin Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunması üzerine başlatılan çalışmada Gültekin'i tanıyan kişilerin listesi çıkarılmış ve bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları incelenerek görgü tanıklarının ifadelerine başvurulmuştu.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 99
  • knn 1 yıl önce Şikayet Et
    herkes adalet diye bağırıyor. Allahın adaleti var diyince burası arabistanmı diyorlar
    Cevapla
  • BİROL 1 yıl önce Şikayet Et
    Oda birşey mi?Adam o ayetle namaz kılıyor fakat Allah'ın adaletini istemediği gibide küçümseyip inkar ediyor ve bu şahıs kendinin müslüman ve mümin olduğuna inanıyor.
    Cevapla
  • Karamurat 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi halden 2/3 yıl sonra çıkar
    Cevapla
  • U Deniz.. 1 yıl önce Şikayet Et
    BU ÜLKEDE HİÇ BİR ZAMAN ADALET OLMAYACAK ADALET SİSTEMİ ÇÖKMÜŞ 32+23. 55 ten önce çıkar diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Erdem 1 yıl önce Şikayet Et
    Katilin annesi CHP il başkanıydı aileye uzlaşma ve para telifi yapmıştı mogoltay ve para etkili olmuş sayın cumhurbaşkanımız bu kokuş çürükleri atmalısınız Türk milletinin yüz karası
    Cevapla
  • Vedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle saçma bir karar veren mahkeme heyetinde bir problem var demektir.
    Cevapla
  • BİROL 1 yıl önce Şikayet Et
    Derinlemesine incelemeleri gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor