Bursa'dan acı haber! Katliam gibi kaza: 4 ölü 3 yaralı

Gelen son dakika haberine göre; Bursa'da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği beton mikseri, karşı şeride geçip, otomobilin üzerine devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

GİRİŞ 20.06.2022 16:45 GÜNCELLEME 20.06.2022 17:28
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 11.30 sıralarında Nilüfer ilçesi İzmir Yolu Caddesi Üniversite Kavşağı yakınında meydana geldi. Erol Yılmaz yönetimindeki 16 NZR 88 plakalı beton mikseri, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesiyle devrilip, karşı şeride geçti.

Beton mikseri, karşı şeritte Mehmet Ali Korkmaz'ın kullandığı seyir halindeki 16 APK 709 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Hurdaya dönen otomobilde sürücü Korkmaz ile oğlu Mustafa Efe Korkmaz sıkıştı. İhbarla kaza yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Mehmet Ali Korkmaz ile oğlu Mustafa Efe Korkmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

DİĞER OĞLU DA HASTANEDE ÖLDÜ

Kazada sürücü Korkmaz'ın diğer oğlu Semih, kızı Elif Hüma, eşi Fatma Korkmaz ile Erol Yılmaz yaralandı. İlk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Semih Korkmaz ile Erol Yılmaz, hastanede hayatını kaybetti.

İlk belirlemere göre Erol Yılmaz'ın kalp krizi geçirdiği belirlendi. Krizin kaza öncesi ya da sonrası olduğuna dair rapor, otopsiyle netleşecek. Öte yandan Elif Hüma'nın hayati tehlikesinin bulunduğu, Fatma Korkmaz'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Haberin tamamını okumadannyorum yapıyorsunuz mikser şöförü kalp krızi geçirmiş ve kaza olmuş kim ister böyle bir şey Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin
    Cevapla
  • Serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tır,kamyon ,beton mikseri gibi agir iş araçları gece trafiğe çıkmalı güzergah larında da önlemler sıkılaştırılmalı
    Cevapla
  • Metehan Göktürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Vah vah vah. İçim yandı. Adamın ocağı sönmüş. Allah rahmet eylesin. Kamyoncu kaza değil katliam yapmış.
    Cevapla
  • MİSAFİR 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar katil gecen hafta Tokata oldu bu arabalar surat a gelmiyo
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım sen en iyisini bilirsin, çok üzücü. Ölenlere rahmet, kalanlara geçmiş olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!
Başıboş köpekler vatandaşın kabusu oldu! Sonunda harekete geçildi! Belediyelere yazı