10 yaşındaki çocuk, sulama havuzunda boğuldu

Mersin'de serinlemek için sulama havuzuna giren Muhammed Halit Kır (10), boğuldu.

10 yaşındaki çocuk, sulama havuzunda boğuldu
10 yaşındaki çocuk, sulama havuzunda boğuldu
GİRİŞ 20.06.2022 16:32 GÜNCELLEME 20.06.2022 16:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, merkez Toroslar ilçesine bağlı Darısekisi Mahallesi'nde meydana geldi. Sulama havuzuna giren Muhammed Halit Kır, bir süre sonra dibe batıp, boğuldu. Muhammed'in boğulduğunu fark eden arkadaşının haber vermesiyle bölgeye gelen Kır ailesi, çocuklarını çıkaramayınca durumu yetkililere bildirdi. Bunun üzerine olay yerine itfaiye ve dalgıç polisler geldi. 

Çalışma başlatan itfaiye ve polis dalgıçları, yaklaşık 1 saat havuzun dibinde kalan Muhammed Halit Kır'ı bulunduğu yerden çıkardı. Sağlık ekipleri tarafından çocuğun hayatını kaybettiği belirlenirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Atillahan 1 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen okullarda yüzme dersi verilsin,her yaz aynı kötü olayları yaşıyoruz.Allah rahmet eylesin genç kardeşimize ,ailesine bol sabır versin. Çok zor ailesi için :((
    Cevapla
  • iha 1 yıl önce Şikayet Et
    Tanıyorum bu yavrucağı nasıl sakin , yaşına göre olgun bir çocuktu.Allah rahmet eylesin ,ailesi ile cennetinde kavuştursun
    Cevapla
  • Sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Tuzak gibi gölet!!Hiç bir emniyet tedbiri yok.En azından kenarlarda basamak veya urgan halatlar olmalı.
    Cevapla
  • Fatma cakir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok acı çok kenarını telleselerdi bir güvenlik önlemi alinsaydi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muhalif gazeteci, Almanya'ya çalıştığını itiraf etti! "Bunlar üst düzey isteniyor"
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama