Bahçelievler Belediyesi ile İBB zabıtaları arasında park çalışması gerginliği

Belediye ekipleri arasında Şirinevler'de çalışma yapılan Şehit Yarbay Cesur Parkı nedeniyle tartışma yaşandı. Vatandaşların da dahil olduğu tartışma sırasında kısa süreli arbede de meydana geldi.

Bahçelievler Belediyesi ile İBB zabıtaları arasında park çalışması gerginliği
Bahçelievler Belediyesi ile İBB zabıtaları arasında park çalışması gerginliği
GİRİŞ 20.06.2022 22:29 GÜNCELLEME 20.06.2022 22:30
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bahçelievler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) zabıta ekipleri arasında, ilçedeki park çalışması nedeniyle gerginlik yaşandı.

Bahçelievler Belediyesi ekipleri, Şirinevler Mahallesi'ndeki Şehit Yarbay Cesur Parkı'nda vatandaşların talebi üzerine çalışma başlattı.

Çalışma yerine gelen İBB ekipleri, parkın yanında bulunan Büyükşehir Belediyesince istimlak edilerek yıkılan konutların yerinde ve parkta kendilerinin yakın zamanda çalışma başlatacaklarını öne sürdü.

Bahçelievler Belediyesi ekipleri de İBB'ye ait olan yerde değil, halihazırda belediyelerine ait parkta temizlik çalışması yaptıklarını belirtti. Parktaki çalışma nedeniyle ekipler arasında tartışma çıktı.

Tartışmaya vatandaşların da dahil olmasıyla İBB ve Bahçelievler Belediyesi zabıtaları arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Olaya müdahale eden Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Helin Görgül ile CHP'li Meclis Üyesi Rüştü Oğuz, durumu yatıştırdı.

Bahçelievler Belediyesi ekipleri, İBB ekiplerinin itirazına rağmen çalışmalarını sürdürüyor.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • dede 1 yıl önce Şikayet Et
    ağaçları kesip heykeldikecekler.
    Cevapla
  • Koca 1 yıl önce Şikayet Et
    chp çoktan bizim için bitti
    Cevapla
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul Derebeyliği
    Cevapla
  • Sezer 1 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar ibb şeysi çalışıyor görünmesi için bir park lazım
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok sizin rantçılar park yapıyoruz diye içine büfe dikmeye çalışıyordur.
    Cevapla
  • selçuk 1 yıl önce Şikayet Et
    ei idaresindeki ibb kesinlikle çalışmıyor ve çalışana da tahammül etmiyor. inanmayan temel atmama törenlerine, belediye otobüslerinin bakım ihalesini mercedes benz Türk'e verilmeyip candaş ve kandaş partilinin şirketine verilmesine, birkaç bin kişi trafikte rahat edecek diye o tüneli yaptırmam diyen ei söylemlerini incelesin. bu arada o kadar para nereye gidiyor diye merak eden var mı???? SON BİR SORU OTOPARK ZARAR EDER Mİ????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı