Bakan Yanık’tan Pınar Gültekin açıklaması: Kabul etmemiz mümkün değil

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Pınar Gültekin’i öldüren sanığa verilen ceza indirimine ilişkin açıklamada bulundu.

Bakan Yanık’tan Pınar Gültekin açıklaması: Kabul etmemiz mümkün değil
Bakan Yanık’tan Pınar Gültekin açıklaması: Kabul etmemiz mümkün değil
GİRİŞ 21.06.2022 18:42 GÜNCELLEME 21.06.2022 18:45
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Muğla'da Pınar Gültekin’i canavarca katleden sanık hakkında verilen cezaya ‘ağır tahrik’ sebebiyle indirim uygulanmasını kabul etmemiz mümkün değildir. En başından itibaren müdahil olup yakından takip etmekte olduğumuz davada, tasarlayarak ve kasten Pınar Gültekin'i genç yaşında hayattan ve sevdiklerinden koparan bu kişinin, indirim olmaksızın en ağır cezayı alması için kararı bakanlık olarak istinafa götüreceğiz. Kamu vicdanını ve adalete olan güveni zedeleyici bu karara itiraz etmek, hepimiz için bir vatandaşlık hakkıdır” ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    milletin bakanı derya hanım olaylar karşısında insanlığın tarafında oluşun beyin merkezli hukuku adalet değil araç olduğunun nişanesidir.manevi müeyyide den yoksunluk insanlığın vicdanlarında yara açıyor.insanların arasına nifak tohumları ekiyor.
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hükmü veren hakim görevden alınsın ve geçmişi araştırılsın mal ve para hareketleri takibe alınsın mutlaka bir şeyler çıkacağına inanıyorum.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İşin içinde yine chp var. Hakim araştırın kesinlikle chpli çıkacaktır
    Cevapla
  • Vatan 37 1 yıl önce Şikayet Et
    Pınar gültekin davasında işkence ile planlayarak ve tasarlayarak öldüreni ağır tahrik indirimi ile ödüllendiren, acılı anneyi ise tehdit ettiği gerekçesi ile 4 yıl 4 ay ile yargılanmasını isteyen hakim acaba aileyi arayıp şikayetini geri çek, davadan vazgeç diyen chp milletvekilinin hatırı için mi bu kararı verildi acaba.
    Cevapla
  • vtd3434 1 yıl önce Şikayet Et
    sokakta gezen vatandaşın bile eften püften bir sürü davası var,düzeltin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi