Şahan Gökbakar yine ortaya çıktı! Sosyal medyadan tepki yağdı

Komedyen Şahan Gökbakar, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangını ile ilgili paylaşımda bulundu. Gökbakar'ın paylaşımına sosyal medyada tepki yağarken, cevap da gecikmedi.

GİRİŞ 22.06.2022 00:44 GÜNCELLEME 22.06.2022 09:14
Bu Habere 346 Yorum Yapılmış

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler yangına anında müdahale etti.
 

Marmaris'te orman yangınıMarmaris'te orman yangını


Amazon Koyu Bördübet Yedi Adalar mevkiindeki ormanlık alanda akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Ekipler havadan ve karadan yangına müdahalede bulundu.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını rüzgarın da şiddeti ile büyüdü. Yangını söndürme çalışmaları devam ederken, alevler gökyüzünü kızıla boyadı.

ŞAHAN GÖKBAKAR YİNE SAHNEDE!

Komedyen Şahan Gökbakar, geçen yıl yaşanan orman yangınları sırasında Türkiye’nin yangınları söndürmekte 'yetersiz' algısını yaymak için “Help Turkey” (Türkiye’ye yardım edin) başlığıyla sosyal medyada başlatılan kampanyanın önde gelen destekçilerinden biri olmuştu.

BİR TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM DAHA!

Gökbakar, Marmaris'te çıkan orman yangını sonrası yine benzer bir paylaşıma imza attı.  Kara müdahalesi gereken yangın için ‘Uçaklar nerede?’ diye paylaşım yapan Gökbakar, büyük tepki çekti.  

Gökbakar paylaşımında, ''Bakın henüz hava aydınlık iken bu halde yanan bir yangın... Havadan uçakla müdahale edilir mi? Edilir! Nerede bu uçaklar? Uçaklar nerede? Bu yangın yine o adar büyük bir alanı yok edecek ki! Yazık! Kış boyu bu anı söyledim .Nerede bu uçaklar?" ifadelerini kullandı.



GÖKBAKAR'A JET CEVAP: İNSANLARIN MORALİNİ BOZMAYIN

Komedyen Gökbakar'ın paylaşımına cevap doğa programları yapımcısı Güven İslamoğlu'ndan geldi.

Gökbakar'ın tweetini alıntılayan Güven İslamoğlu, ''Uçak helikopter yangını söndürmez... Dip örtü yanıyorsa kara müdahalesi önemli...Alanda mücadele eden insanların moralini bozmayın.... Ben söylemiştim ne demek ????? 20 uçak 55 helikopter var...2 görüntü ile yorum yapmayın. Yangını İHA lar termal kamera ile tesbit etmiş...'' açıklamasını yaptı.



BAKAN KİRİŞCİ'DEN AÇIKLAMA!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki ormanlık alanda saat 20.02'de başlayan yangına ilk müdahalenin 20.10'da yapıldığını bildirdi.

Kirişci, sosyal medya hesabından Marmaris'te başlayan orman yangınına ilişkin paylaşımda bulundu.

Söz konusu yangını "Yangın Yönetim Merkezinden" takip ettiklerini belirten Kirişci, "Yangın 20.02'de başladı. 20.10'da ilk müdahale yapıldı. An itibariyle 144 arazöz, 13 dozer, 576 kahraman personelimiz yangına müdahale ediyor. Devletimiz tüm kurumlarıyla teyakkuz halinde yangına müdahale ediyor." ifadesini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 346
  • Mevzu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim bu tanımayin prim yaptırmayın söner balonu gider
    Cevapla
  • 7654 1 yıl önce Şikayet Et
    Ilgi göstermeyin, kendi halinde kalsin..
    Cevapla
  • Kova 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam yerıne koyup yorum yapmam boş adam boş
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    ŞAKLABAN ŞAHAN yine işbaşında. Akli sira komedi yapıyor. GERİ.
    Cevapla
  • Musa Ayan 1 yıl önce Şikayet Et
    Şöyle şarlatanları adam yerine koyup, yaptıkları soytarılıkları paylaşıp, onları gündeme taşımayın, zaten o sanatı küfürden ibaret olan şarlatanın amacı kendini gündem yapmak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!