Helikopter kazasında yaşamını yitirenler son yolculuğuna uğurlandı

İtalya'da helikopter kazasında yaşamını yitiren Eczacıbaşı çalışanı Serhat Kenar'ın cenazesi, Adana'nın Ceyhan ilçesinde, Yalova Fabrika Müdürü Arif Cez'in (39) cenazesi ise Bursa'nın Yenişehir ilçesinde toprağa verildi.

GİRİŞ 24.06.2022 15:00 GÜNCELLEME 24.06.2022 15:00

İtalya'dan uçakla yurda getirilen Kenar'ın cenazesi, yakınları tarafından Adana Havalimanı'ndan teslim alındı.

Cenaze aracıyla Ceyhan ilçesi Mustafabeyli Mahallesi'ndeki baba evine getirilen cenaze, helallik alınmasının ardından mahalle mezarlığına götürüldü.

Burada kılınan cenaze namazının ardından Kenar'ın naaşı defnedildi.

Cenaze törenine, Serhat Kenar'ın babası Fahri ve eşi Fatma Kenar ile yakınları katıldı.

İtalya'nın Lucca kentinden Treviso'ya gitmek üzere 9 Haziran'da 7 kişiyle havalanan helikopter bir süre sonra radardan kaybolmuştu. Helikopterde, 4 Türk, 2 Lübnanlı ve 1 İtalyan pilot bulunuyordu. Enkazı 11 Haziran'da bulunan helikopterdeki 7 kişiden kurtulan olmamıştı.

ARİF CEZ'İN CENAZESİ BURSA'DA DEFNEDİLDİ

İtalya'da yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybeden Eczacıbaşı çalışanlarından Yalova Fabrika Müdürü Arif Cez'in (39) cenazesi Bursa'nın Yenişehir ilçesinde toprağa verildi.

Evli ve iki çocuk babası Cez'in naaşı, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Yalova Fabrikasında düzenlenen törenin ardından Yenigün Mahallesi'ne getirildi.

Cez'in cenazesi, ailesi ve yakınlarından helallik alındıktan sonra Hatuniye Camisi'ne taşındı.

Cuma namazını müteakip avluda cenaze namazı kılınacağı sırada aniden bastıran yağış ve fırtına nedeniyle tabut caminin içine alınarak törene burada devam edildi.

Arif Cez'in cenazesi, ailesi, yakınları ve vatandaşların katılımıyla kılınan namazın ardından ilçe mezarlığına götürülerek defnedildi.

İtalya'nın Lucca kentinden Treviso'ya gitmek üzere 9 Haziran'da 7 kişiyle havalanan helikopter bir süre sonra radardan kaybolmuştu. 4 Türk, 2 Lübnanlı ile 1 İtalyan pilot bulunan ve enkazına 11 Haziran'da ulaşılan helikopterdeki 7 kişiden kurtulan olmamıştı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!