Mahmut Ustaosmanoğlu'nun tabutunun üzerindeki siyah örtünün sırrı

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, önceki gün 93 yaşında hayatını hayatını kaybetti. Cenaze töreninde tabutunun üzerindeki siyah örtünün sırrı çözüldü

GİRİŞ 24.06.2022 16:31 GÜNCELLEME 24.06.2022 16:59
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesi bugün Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlar da katıldı. 

KABE'NİN ÖRTÜSÜ

İsmailağa Cemaati lideri Ustaosmanoğlu'nun cenazesinde tabutun üzerindeki örtü dikkat çekti. Tabutun üzerinde bulunan siyah örtünün anlamı merak edildi. Daha sonra siyah örtünün Kabe örtüsünden bir parça olduğu öğrenildi.

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 93 yaşında hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazının ardından araca konulan Ustaosmanoğlu'nun tabutu, defnedilmek üzere Edirnekapı Mezarlığına getirildi. Çok da seveni de mezarlığa gitti. Ustaosmanoğlu, dualarla Sakızağacı Şehitliği'nde toprağa verildi. Öte yandan Ustaosmanoğlu'nun mezarlığa götürülmesi ise dron ile havadan görüntülendİ.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 50
  • TURKIYEM 1 yıl önce Şikayet Et
    Mahmut ustaosmanoğlu'na Allah gani gani rahmet eylesin fakat 2019 yerel seçimlerde bir hata yapıldı cemaatin bir kısmı hemşirecilik ayağına İslam düşmanı münafık İmamoğlu'na oy verdiler İmamoğlu da şimdi papazın cenazesine gitti Mahmut Usta Osmanoğlu mübarek bir zata başsağlığı bile dilemedi o oy verenlerin yani cemaatin içinde olup da oy verenlerin şimdi elleri kırılsın Canan Kaftancıoğlu e CHP'liler ve İmamoğlu İslam'a hakaretlerini görmüyorlar mıydı Müslüman uyanık olması lazım Allah'ın gazabı İslam'a düşmanlık yapanların ve onlara yardım edenlerin üzerine olsun işte altılı masa haçlıların uşaklarıdır Hatta 6+1 masa haçlıların uşaklaradır Bunlar da bu gruba girer
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Mahmut efendim kime ne zararı oldu kimi terörist yaptı devlete millete askere ne zararı oldu onu eleştiren CHP zihniyeti şimdi hdp PKK ile kol kola dikkatinizi. Çekerim
    Cevapla
  • aklı evvel 1 yıl önce Şikayet Et
    dünyada bu kadar çok insan var da ALLAH dostları neden bu kadar az kaldı ki? Gaflet uykusunda yatar uyanmaz,can gözü kapalı gafilan çoktur,HAK sözü dinlemez asla inanmaz,kalbi çürük fesat cahilan çoktur.
    Cevapla
  • Süleyman inal 1 yıl önce Şikayet Et
    Neriman ' Herkes Kabe'nin örtüsünü kesip alırsa' diyor. Kabe'nin örtüsü yılda bir kez değiştirilir , kullanımdan çıkarılan örtü parçalara ayrılarak İslama hizmeti dokunmuş kişilere gönderilir.bu örtü geçmiş yıllarda kullanılmış örtüdür. yoksa kabeden çalınmış örtü değil. Düzeltme maksadıyla yazdım
    Cevapla
  • yolcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah (c.c.) rahmet eylesin, bizlere de iman üzere olmayı nasip eylesin. Sadatlardan ayırmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza