Dekanları taşıyan otobüs kaza yaptı: 1 dekan öldü, 19 yaralı

Ordu’da, içerisinde dekan ve öğretim görevlilerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 1 dekan hayatını kaybetti, 2’si ağır 19 kişi yaralandı.

GİRİŞ 25.06.2022 17:56 GÜNCELLEME 25.06.2022 19:20
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Kaza, Gölköy ilçesi, Ulugöl Cihadiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 24 Haziran tarihinde, Ordu Üniversitesi’nde düzenlenen, 27’nci İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Konseyi Toplantısı’na katılmak için kente gelen dekan ve öğretim görevlileri, bugün gezi için Ulugöl’e çıktı.



Gezinin ardından geri dönüş yapan 52 AD 835 plakalı midibüs, virajı alamayarak devrildi. Kazada, otobüste bulunan 25 yolcudan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıddık Korkmaz olay yerinde hayatını kaybederken, dekan, öğretim görevlileri ve ailelerinden oluşan 2’si ağır toplam 19 kişi yaralandı.



Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

YÖK BAŞKANI'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıddık Korkmaz için başsağlığı mesajı yayımladı.

Özvar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıddık Korkmaz'ın Ordu Üniversitesinde gerçekleştirilen bir toplantı dönüşünde trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini derin üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Numan doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah rabbim geride kalanlara bol sabır versin
    Cevapla
  • Öğrencisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...Hocam çok değerli bir insandı... 3 yıl beraberdik...
    Cevapla
  • cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    ulugöl gibi doğa harikası bir yerin daracık ve bakımsız bur yolunun olması kabul edilebilir bir durum değil ve korktuğum başıma geldi Allah rahmet eylesin. O yol düzelmezse daga çok can kaybı oluşur
    Cevapla
  • Aziz 1 yıl önce Şikayet Et
    Selçuk Ünv-de hocamdı. Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!