Galiz küfürle Diyanet'i hedef aldı! Cerrah adayı kin kustu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü Araştırma Görevlisi A. B. D., sosyal medya hesabından galiz küfürle Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı hedef aldı.

Galiz küfürle Diyanet'i hedef aldı! Cerrah adayı kin kustu
Galiz küfürle Diyanet'i hedef aldı! Cerrah adayı kin kustu
GİRİŞ 26.06.2022 00:47 GÜNCELLEME 26.06.2022 00:47
Bu Habere 318 Yorum Yapılmış

İslam alimi Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vefatı üzerine taziye mesajı yayımlan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın paylaşımı ile ilgili skandal bir tweet atıldı.

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi biriminde araştırma görevlisi olduğu öğrenilen A. B. D. isimli asistan hadsizlikte zirve yaparak galiz küfürle Erbaş'ı hedef aldı. Olayın ardından sözde akademisyenin tweeti bir anda silmesi dikkatlerden kaçmadı.

İslam alimi Mahmut Ustaosmanoğlu,son yolculuğuna uğurlandı. Ustaosmanoğlu'nun vefat haberi üzerine başta Başkan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere siyasiler ve toplumun her kesiminden kişi taziye mesajı yayımladı.

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama yapan Erbaş, "İslam'ın inanç, ibadet, ahlak ve muamelâta dair emir ve nehiylerinin öğrenilmesi ve yaşanması için ilim ve irfan yolunda bir asra yakın mücadele yürüten, binlerce talebe yetiştiren Mahmud Efendi üstadımızın mekanı cennet, makamı ali olsun" ifadelerini kullandı.

APAR TOPAR SİLDİ...

25 Haziran 2022 tarihinde saat 03.33'te atıldığı belirlenen tweette küfürler savuran A. B. D. isimli akademisyenin bir anda tweetini silmesi dikkatlerden kaçmadı.

KAYNAK: SABAH
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 318
  • Yorum 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Sağlık Bakanının bilgisine.
    Cevapla
  • emre19 1 yıl önce Şikayet Et
    Ortami issiz bildi kufuru salladi o onun cibiliyetini gosterir. Her seyin bir hesabi olur. Burasi huku devleti, hesabinida muhakkak verecektir bunada hazir olsun.
    Cevapla
  • Son mohikan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ahlaksizlara can emenet ediliyor bunların hemen doktorluktan atilmasi lazım
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar ermeni tohumu Allah belalarını versin inşallah
    Cevapla
  • Kenan ekinci 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar doktor degil musluman mahlesinde salyangoz satan alcaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor