Esenyurt'ta iki günde 2 kadının şüpheli ölümü!

Esenyurt'ta iki günde, iki kadın balkon ve pencereden düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili polis ekiplerinin incelemesi devam ediyor.

Esenyurt'ta iki günde 2 kadının şüpheli ölümü!
Esenyurt'ta iki günde 2 kadının şüpheli ölümü!
GİRİŞ 27.06.2022 13:22 GÜNCELLEME 27.06.2022 13:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Esenyurt'ta 25 ve 26 Haziran tarihlerinde, Leyla Aksu ve Nefise M. isimli kadınlar yüksekten düşerek hayatını kaybetti. İnönü Mahallesi'nde, 25 Haziran pazar gecesi, Leyla Aksu (25) isimli kadın yalnız yaşadığı apartmanın 4'üncü katındaki evinde balkondan düştü.

Komşuların ihbarıyla olay yerine sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Aksu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

"KENDİSİNİN ATLADIĞINI ZANNETMİYORUM"

Leyla Aksu düştükten sonra olay yerine gelen sokak sakini Mehmet Garip, "Önce 'Yapma' diye bir ses duyduk, sonra sokağa indik ve kızı yere düşmüş halde gördük. O anda son nefesini verip öldü. Bazı görgü tanıkları bir kişinin hızla evden çıkıp gittiğini söylüyor ama kesin olan bir şey yok henüz. Kendisinin atladığını zannetmiyorum, yanında birileri olabilir" diye konuştu.

"ÖNCE SARKTI SONRA ATLADI"

Esenyurt'ta yaşanan ikinci ölüm olayı ise, Zafer Mahallesi'nde lüks bir rezidansta yaşandı. Nefise M. isimli kadın, rezidansın 7'nci katındaki dairesinin penceresinden düştü.

Hastaneye kaldırılan Nefise M. kurtarılamadı. Nefise M.'nin pencereden sarkıp atladığı anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. 

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Hasan Günver 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar yüksek binalara izin verenler yargılanmalı
    Cevapla
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın hatta yıkılıp yerlerine gecekendu yapılsın
    Cevapla
  • karayel 1 yıl önce Şikayet Et
    Bıçak fabrikaları kapatılsın. denizlerde boğulanlar oluyor denizlerde kurutulsun. uçaklar uçmasın arabalar yasaklansın.
    Cevapla
  • kısas 1 yıl önce Şikayet Et
    neslimizi özgürleştirdiler ,asileştirdiler ve azgınlaştırdılar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!