Ağrı'da sel: 34 yapıda hasar var

Ağrı Valiliği, Doğubayazıt ilçesine bağlı Gürbulak, Karabulak ve Bardaklı köylerinde dün yaşanan sel felaketinde 34 yapının hasar gördüğünü ve hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Ağrı'da sel: 34 yapıda hasar var
Ağrı'da sel: 34 yapıda hasar var
GİRİŞ 28.06.2022 17:25 GÜNCELLEME 28.06.2022 17:25

Ağrı Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “27 Haziran 2022 günü Doğubayazıt İlçesinde saat 15.00 sularında başlayan şiddetli yağış nedeniyle Bardaklı köyünde 1, Gürbulak köyünde 3 ve Karabulak köyünde 30 olmak üzere toplam 34 yapının sel sularından etkilendiği AFAD ekiplerimizce yerinde tespit edilmiştir. Valiliğimiz koordinasyonunda bölgeye derhal iş makinaları sevk edilerek gerekli müdahaleler yapılmış ve sel sularının tahliyesi tamamlanmıştır. Yapılan görüşmelerde selden etkilenen vatandaşlarımız yakınlarının ve akrabalarının evlerinde kalmak istediklerini ve barınma taleplerinin olmadığını ekiplerimize ifade etmişlerdir. Bununla birlikte selden etkilenen vatandaşlarımız için; Kızılay tarafından Karabulak köyünde 500 kişilik kahvaltı ve öğle yemeği verilmiştir" denildi. 



Doğubayazıt'ta sel sularına maruz kalan yapılar için valiliğin koordinasyonunda Hasar Tespit Komisyonu oluşturulduğu ve çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kar maskeli hırsızların kuyumcuyu soydukları anlar kamerada!
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri