Bakan Koca, doktora şiddet olayında tutuksuz yargılama kararına itiraz edildiğini bildirdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde özel bir tıp merkezinde görevli doktora saldıran hasta yakınları hakkında verilen adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılama kararına itiraz edildiğini bildirdi.

GİRİŞ 29.06.2022 03:51 GÜNCELLEME 29.06.2022 03:52
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Koca, Twitter hesabından, "Urfa'dan yeni haber. Viranşehir'de özel bir tıp merkezinde yaşanan şiddet suçunun şüphelileri hakkında verilen adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılama kararına karşı Cumhuriyet Başsavcılığınca, Asliye Ceza Mahkemesine itiraz edilerek şüphelilerin tutuklanması talep edilmiştir." paylaşımında bulundu.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • mahfi 1 yıl önce Şikayet Et
    sadece halka millete değil, doktorlar da tutumlarına çeki düzen vermeli. Doktorlar için talim terbiye adap eğitimi verilmeli. Hasta zaten hasta, ne yaptığını bilmiyor, kaygılı, belki de korkuyor. Birçoğu hastaneye gelmeyi bile sevmiyor ve karşısında egolu, azarlayan, hemşiresinden doktoruna insanlar görünce tepesi atıyor. Ben sakin biri olmama rağmen bana bile tepkili konuşanlar oldu. Soru sormaya bile öff püff diyen doktora denk geldim. Bunların hepsi devlet hastanesinde oldu, özele gitmem.
    Cevapla
  • iiiiiiiiiiiiii 1 yıl önce Şikayet Et
    EVET SAYIN BAKANIM BU ARKADAŞIMIZ. ÇOK İYİ YORUMLAMIŞ AYNEN ANLATILAN GİBİ FAZLASI BİLE VAR YANİ ŞİMDEN SONRA GİZLİ KAMARAYLA DOKDORA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM TEBDİLİ KIYAFETLE DOKDOR HASTA İLİŞKİLERİNİ TAKİP EDERSENİZ KONUYU DOKDORUN PENCERESİNDEN GÖRMEMİŞ OLURSUNUZ BENİN AİLEM SABAH AMALIYAT OLMAYA HASTANEYE GİDİYOR DOKDOR AMALİYAT YAPMIYOR DOKDORUN KEYFİ DAVRANIŞLARI ÇOK FAZLA BUNLAR YAŞANMIŞ HATTA DÜN YAŞANMIŞ OLAY BEN AİLEMİ NERDE AMALİYAT ETTİRECEĞİM SAYIN BAKANIM BUNLAR EVRAKLI YAZIDIR RANDEO ALAMIYORUM ÖZELE VERECEK PARAM. YOK BEN NE YAPACAĞIM BİR ALLAH KULU BELKİ BU YORUMU OKURDA YARDIMCI OLUR İNŞALLAH..... denize düşen yılana sarılır.....
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    doktorsuz kalın muhtaç olun inşaAllah
    Cevapla
  • BAYRAM KARAASLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Peki sağlık çalışanlarının tavırları egolu halleri hastaları ve yakınlarını horgörme azarlama,aşağılama halleri ne olacak ben şunu görüyorum Akparti zamanında imtiyazlı gruplar oluşturuldu,Herkese eşit olması gereken adalet malesef terazisi şaştı örnek kadınlar,sağlık çalışanları bunlara örnektir.Şiddet kime uygulanırsa uygulansın cinayet kime işlenirse işlensin adalet önünde aynı olmalıdır,birde bu yapılan adaletsizliklere pozitif ayrımcılık denildi.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka komutana komisere hakime savcıya vur bakalım noluyor o eşek sudan gelmez
    Cevapla
  • mahfi 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi o zaman, öğretmen, imam da aynı dururmda olsun. Sen öyle düşünüyorsun, savcıyla da kavga etsen, hakimle de kavga etsen hukuk aynı hukuktur fakat işletenler meslektaşlarının korumak için olayı aynı işletmiyorlar.
    Cevapla
  • Urfali 1 yıl önce Şikayet Et
    Saglik bakanimizin gozunde tum doktorlar hakli galiba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi