Batı Karadeniz'de 11 vatandaş tahliye edildi

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketinin ardından etkilenen 11 kişinin tahliye edildiğini açıkladı.

Batı Karadeniz'de 11 vatandaş tahliye edildi
Batı Karadeniz'de 11 vatandaş tahliye edildi
GİRİŞ 29.06.2022 11:07 GÜNCELLEME 29.06.2022 11:07

Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamada " 27 Haziran 2022 tarihinde, Batı Karadeniz Bölgesinde yaşanan sel felaketinden etkilenen illerde mahsur kalan vatandaşlarımızın güvenli bölgelere tahliye edilmesini sağlamak üzere görevlendirilen Sahil Güvenlik Helikopteri tarafından toplam 11 vatandaşımızın tahliyesi gerçekleştirilmiştir.  Bahse konu 11 vatandaşımız arasında rahatsızlığı bulunan Kastamonu ve Bartın illerindeki 2 vatandaşımızın tıbbi tahliyesi yapılarak 112 Acil Sağlık Ambulansı personeline teslim edilmiştir. 28 Haziran 2022 tarihinde, Düzce ili Kaynaşlı İlçesi Üçköprü Köyü Asar Deresi mevkiinde kaybolan 1 vatandaşımızın bulunması maksadıyla başlatılan arama kurtarma faaliyetlerine devam edilmektedir. Sahil Güvenlik Komutanlığı, 1 Sahil Güvenlik Helikopteri, 3 Sahil Güvenlik Dalış Timi ve 1 Sahil Güvenlik Botu ile sel felaketinin yaşandığı Batı Karadeniz Bölgesinde tahliye ve arama kurtarma faaliyetlerine aralıksız şekilde devam etmektedir." denildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özel hastanede yenidoğan vurgunu
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü