Kılıçdaroğlu, 'FETÖ'ye terörist diyemem' diyen askeri öğrenci ve annesiyle buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son dönemde gündeme getirdiği 15 Temmuz darbe davalarında tutuklu askeri okul öğrencilerinden geçtiğimiz gün tahliye olan Burak Çetinkaya ve ailesini kabul etti.

Kılıçdaroğlu, 'FETÖ'ye terörist diyemem' diyen askeri öğrenci ve annesiyle buluştu
Kılıçdaroğlu, 'FETÖ'ye terörist diyemem' diyen askeri öğrenci ve annesiyle buluştu
GİRİŞ 29.06.2022 16:14 GÜNCELLEME 29.06.2022 16:16
Bu Habere 258 Yorum Yapılmış

Anne ve oğul Çetinkaya, FETÖ'cülerin sözcülüğüne soyunan HDP'li Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Yargıtay, FETÖ'nün kalkıştığı 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Sultanbeyli dosyası kapsamında ve hapis cezası verilen 66 askeri öğrenci hakkında kararı bozdu. Karar bozulduğu için Silivri Cezaevi'ndeki öğrenciler, tahliye edilmeye başlandı. Karar vicdanları yaralarken tahliye edilen isimlerden biri de Taha Furkan Çetinkaya oldu.

KILIÇDAROĞLU MELEK ÇETİNKAYA VE TAHA FURKAN ÇETİNKAYA İLE GÖRÜŞTÜ


Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'da kalkıştığı darbe girişimini kahve içerek izleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 15 Temmuz darbecisi askeri öğrencilerden Taha Furkan Çetinkaya'yı ve FETÖ'yü güzelleyen annesi Melek Çetinkaya ile görüştü.

Kılıçdaroğlu, Taha Furkan Çetinkaya’yı sarılarak karşıladı. Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran Melek Çetinkaya, ziyaretten fotoğrafları şu notla paylaştı:

“Askeri öğrencilere desteğini esirgemeyen Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ziyareti yaptık. Hapishanede kalan askeri öğrencileri ve erleri konuştuk. Mücadeleye devam.”

FETÖ'YE ÖVGÜLER DİZMİŞTİ

Melek Çetinkaya, geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir programda skandal açıklamalarda bulunmuştu.

Çetinkaya'nın FETÖ elebaşı için kullandığı ifadeler sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Terör elebaşı Fethullah Gülen için 'terörist diyemeyen' diyen Çetinkaya konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı;

"Ben Fetullah Gülen'e teröristtir diyemiyorum ama bana bu cemaatin içindeki insanlardan komşularım oldu. Ben tertemiz insanlar olduklarını düşünüyorum. Bu insanlarla 3-4 sene komşuluk yaptım."

Anne ve oğul Çetinkaya, FETÖ'cülerin sözcülüğüne soyunan HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu ile de görüştü.

 

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 258
  • Bay Y. 1 yıl önce Şikayet Et
    Aziz mübarek günün hatrına , Rabbim sizler e fırsat vermesin, La galibe illallah.
    Cevapla
  • Kurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Fötüşçüler siz daha gidin her ay zimmenizi verin... Himmetizi verin... Bunlar yer... Hangisi içerden çıkıka benziyor... Daha fazla verin daha fazla yesinler... Hem CHP hem pkk hem fetöş... 3 ü bir arada... Allah ım sen vatanımızı bu zalimlerden koru
    Cevapla
  • Kūrşat 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizin hepinizin belasını versin inşallah ....tez günde....
    Cevapla
  • tuna 1 yıl önce Şikayet Et
    Atatürkün partisi fetö tarikatına kucak açıyor ne günlere kaldık ah Atatürk ah kalkabilsen eminim kılıçdaroğlunu asarsın
    Cevapla
  • Misafir93 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah nasıl bir ülkede yaşıyoruz? Aklım almıyor. Bu kişi ispatlı suçluysa hainse nasıl dışarıda ve kılıçdaroğlu bu kişiye nasıl destek veriyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı