Son Dakika: Mehmetçik darbeyi indirdi: 39 terörist öldürüldü!

Barış Pınarı, Zeytin Dalı, Fırat Kalkanı ve Pençe-Kilit operasyonu bölgelerinde 39 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi. MSB, son 10 günde de 29 teröristin sınırda yakalandığını açıkladı.

GİRİŞ 30.06.2022 15:22 GÜNCELLEME 30.06.2022 15:26
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Kahraman Mehmetçik, teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyor." paylaşımında bulunarak harekat bölgesinde 29 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

MSB'den yapılan açıklamada, "Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine taciz ateşi açan 29 PKK/YPG'li terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hâle getirildi." denildi.

Afrin'de TIR dorsesinde teşhir etmişlerdi! Büyük katliamın faillerinden üçü yakalandıAfrin'de TIR dorsesinde teşhir etmişlerdi! Büyük katliamın faillerinden üçü yakalandı

PENÇE-KİLİT OPERASYONU BÖLGESİNDE DE 10 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan son açıklamada "Teröristler için ne Irak’ın ne de Suriye’nin kuzeyi güvenli! Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 10 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız…" ifadeleri kullanıldı.


SSB BAŞKANI DEMİR'DEN SAVUNMA SANAYİİ MESAJI

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "Teröristlere gereken cevabı misliyle veren Kahraman Mehmetçiğimizi tebrik ediyorum. Türk savunma sanayii olarak, Mehmetçiğimizin sahada elini güçlendirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." paylaşımında bulundu.

29 TERÖRİST'TE SINIRDA YAKALANDI

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Son 10 günde; Edirne, Hatay, Şanlıurfa, Iğdır ve Şırnak hudutlarımızdan yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 31 şahıs, hududu geçemeden yakalandı. Yapılan incelemede yakalanan şahıslardan 16'sının FETÖ, 11'inin PKK ve 2'sinin DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." denildi.

KAYNAK: HABER7, DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 145
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel ya. Bize bela olmak isteyenlere gösterge olsun.
    Cevapla
  • NUTETTİN YILDIRIM 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ına kurban devam
    Cevapla
  • ANTİ SOSYAL 1 yıl önce Şikayet Et
    GEBERTiLEN HAİNLERİ, TEK RAR, TEKRAR, BEŞER KEZ DA HA GEBERTİN, BELKİ İÇİMİZ BİRAZ SOĞUR.
    Cevapla
  • yakup şişik 1 yıl önce Şikayet Et
    allahu ekber rabbim ordumuzu muzaffer etsin
    Cevapla
  • Osman elverdi 1 yıl önce Şikayet Et
    akillanana kadar balyozla kafalarina vuracagiz ..neymis Türk milletiyle ugrasmak görecekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!