Ankara'daki selde hayatını kaybeden genç kızla ilgili kahreden detay

Ankara'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle evinin su basması sonucu hayatını kaybeden 21 yaşındaki Busenur Doğanay hakkında kahreden bir detay ortaya çıktı.

Ankara'daki selde hayatını kaybeden genç kızla ilgili kahreden detay
Ankara'daki selde hayatını kaybeden genç kızla ilgili kahreden detay
GİRİŞ 01.07.2022 02:57 GÜNCELLEME 01.07.2022 02:58
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bugün için sarı uyarı yaptığı iller arasında bulunan Ankara'da akşam saatlerinde etkili olan sağanak, hayatı felç etti. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle dönerken, bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Vatandaşlar, kendi imkanlarıyla suyu boşaltmaya çalışırken, itfaiye ekipleri de su tahliye etmek için çalışma başlattı.

SU BASAN EVİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Keçiören'in İncirli Mahallesi'nde, 4 katlı Umut Apartmanı'nın alt katlarını su bastı. Bodrum katındaki dairede yaşayan 21 yaşındaki Busenur Doğanay'ın evin suyla dolması üzerine mahsur kaldığı ihbarı üzerine AFAD, iftaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma dalgıçları, binaya girerek arama başlattı. Bir taraftan da suyun tahliye edilmesi için çalışma yapıldı. Çalışmalar sonucunda Doğanay'ın cansız bedenine ulaşıldı.

VALİ'DEN AÇIKLAMA

Ankara Valisi Vasip Şahin, kentteki sağanağın ardından Keçiören İncirli Mahallesi'nde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Sağanak Ani Su baskını nedeniyle bir kişinin evinden çıkamayarak hayatını kaybettiğini belirten Şahin, "Az önce de dalgıçlar cenazeyi çıkardı. İnşallah savcılık otopsiyi, gerekli incelemeleri yapacak." dedi.

GENÇ KIZLA İLGİLİ KAHREDEN DETAY

Öte yandan 21 yaşındaki genç kızla ilgili kahreden bir detay ortaya çıktı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ise hayatını kaybeden kişinin 11 Haziran'da yaşanan selde Altındağ ilçesinde hayatını kaybeden kişiyle akraba olduğunu anlattı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • hulki 1 yıl önce Şikayet Et
    kahreden detay bu mu yani . keçiören belediye başkanının akrabası imiş .
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Artvin Hopa'da yola kayalar düşmüş heyelandan bir ölü 2 yaralı var bu da mı mansur'un suçu? Bir de Ankara havası oynuyordu diyor, suriyede 34 şehit verdiğimizde düşünde olanlar bilirim.
    Cevapla
  • Pöh45 1 yıl önce Şikayet Et
    Mansurun değil mansur kafalıların suçu. Çünkü hopa'da chpkk li belediye başkanı var.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Mansur da utanmadan Ankara havası ile oynuyordu.
    Cevapla
  • Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    Hani bodrum katlarda yaşam yasaklanmıştı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Zenginlere yasak.
    Cevapla
  • Ufuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş sığınakları daire yaparsan sonuç böyle olur.mezarda yaşar gibi bir hayat.o sığınağı daireye ceviren ,cevirten vijdansız.yaptıgınızı beğendinizmi.tüh size yazıklar olsun.kot altı daireler yasaklansın. Belediyeler oturum iznini asla vermesinler.ucuz diye otur sonra canından ol.yok böyle bir sey.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek