Son dakika... Güne kötü haberle uyandık! Mersin'de feci kaza: 4 kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberi... Mersin'in Mut ilçesinde evden eve eşya taşımacılığı yapılan kamyon, daha önce bir çok kaza meydana geldiği için ölüm virajı olarak anılan bölgede şarampole savruldu 4 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 02.07.2022 10:26 GÜNCELLEME 02.07.2022 10:26
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Kaza, Mut-Karaman karayolunun 5. kilometresinde Yapın Mahallesi yakınlarında ölüm virajı olarak anılan bölgede meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Karaman istikametinden Mersin istikametine seyir halinde olan Mehmet T. idaresindeki 33 B 4458 plakalı evden eve eşya taşımacılığı yapılan kamyonun sürücüsü, virajda yoldan çıkarak karşı şeritten şarampole savruldu.

Kazada araçta bulunanlardan 3 kişi olay yerinde, bir kişi ise ilçe devlet hastanesinden Mersin'e ambulansla sevk edilirken yolda yaşamını yitirdi.

Olay yerinde jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından yaşamını yitirenlerin cansız bedeni de morga götürüldü.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. 

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamyon ve tır sürücüleri ne yazık ki tehlike saçıyorlar küçük araçları görmüyorlar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizdeki kazaların sebeplerine bakarsak %90'dan fazlası biz sürücülere ait. Ehliyet alırken bunu anlatırlar. Biz ne zaman adam gibi şoförlük yapacağız , biz ne zaman piknik alanlarını adam gibi temiz bırakıp gideceğiz , ne zaman ortak kullandığımız parkta , camide çeşme ve elektrikleri kapatacağız. Biz ne zaman doğru düzgün atm veya ptt , banka vb insanca sıraya girmeyi öğreneceğiz, biz ne zaman .... biz ne zaman ....
    Cevapla
  • İzmirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Belki yarın belki yarından da yakın
    Cevapla
  • seza 1 yıl önce Şikayet Et
    çok hızlıyız bende dahil hız öldürür
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok Üzüntü verici Allah rahmet eylesin ama kesinlikle şoför hatası.işi kadere bağlarsanız olayın üstünü örtersiniz.adam gibi araba kullansak inanıyorum ki bu kazalar %90 azalır. Hem kendini mahvetmiş hem yanındaki üç kişiyi perme perişan etmiş kısaca yazık olmuş ama Türk milleti adam gibi araç kullanmayı önce öğrenmeli.
    Cevapla
  • serko 1 yıl önce Şikayet Et
    once mukadderat vesile ise hiz .milletin ecele yetisme derdi var cok hizli suruluyor sofore acimam . ama diger madumlarin ne sucu var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da
İsrail, İran'a karşılık verme kararı aldı