Köpeklerin saldırdığı kişi hayatını kaybetti

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde köpeklerin saldırdığı bir kişi hayatını kaybederken, ilçenin bir başka bölgesinde ise köpeklerin birbirlerine saldırdığı anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

GİRİŞ 02.07.2022 18:05 GÜNCELLEME 02.07.2022 18:05
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Nurdağı ilçesine bağlı Yen Mahalle’de sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğrayan 72 yaşındaki Mustafa Topal, yaklaşık 2 aydır tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.



Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaklaşık 2 ay süren yaşam mücadelesini kaybeden Mustafa Topal’ın eşi H.T’ın da aynı saldırıda yaralandığı, kaldırıldığı Nurdağı Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.



Köpekler birbirlerine saldırdı

Nurdağı ilçesi Nurten Öztürk Ortaokulu çevresinde ise başıboş köpeklerin dalaşı ise cep telefonu ile görüntülendi. Köpeklerin sokak ortasındaki dalaşı çevreden geçen bir aracın sürücü tarafından anbean kaydedildi.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 106
  • Cellat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben tedarikliyim. Saldırmak isteyen it ve itsever çıksın karşıma.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu köpekler iyice azgınlaştılar pitbull kanı mı karıştı bunlara. Bu derece değildiler. 5 g ağlar mı bilmem ama garip değil mi ey yetkililer??
    Cevapla
  • öz 1 yıl önce Şikayet Et
    nerde bu hayvanları sevenler neden sesleri cıkmıyor bir köpek bir insandan daha mı değerli ya alacaksın sahipleneceksin ilgileneceksin yada sesisini kesip oturacaksın
    Cevapla
  • öz 1 yıl önce Şikayet Et
    nerde bu hayvanları sevenler neden sesleri cıkmıyor bir köpek bir insandan daha mı değerli ya alacaksın sahipleneceksin ilgileneceksin yada sesisini kesip oturacaksın
    Cevapla
  • dadas 1 yıl önce Şikayet Et
    butun kopekleri imha edin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
Turgut Özal'a ait 'gizli' PKK dosyası sahaftan çıktı!