Sivas'ta feci kaza: Cip şarampole devrildi, 3 ölü ve 1yaralı var!

Sivas'ın İmranlı ilçesinde, cipin şarampole yuvarlandığı kazada araçtaki 3 kişi öldü, sürücü yaralandı.

GİRİŞ 03.07.2022 11:47 GÜNCELLEME 03.07.2022 14:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sivas'ın İmranlı ilçesinde gerçekleşen kaza, saat 05.00 sıralarında Beğendik köyü mevkisinde meydana geldi.

Göksal Yıldırım'ın kullandığı 60 AAS 007 plakalı cip, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle şarampole devrildi. Kazayı gören çevredekiler durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi.

Kazada araçta bulunan Elmas Yıldırım (49), Mehmet Turunç (35) ve Betül Turunç (31) hayatını kaybetti, sürücü Göksal Yıldırım ise yaralandı. Yıldırım, olay yerine gelen ambulansla İmranlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazada ölen Elmas Yıldırım ile Mehmet Turunç ve Betül Turunç'un cenazeleri olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • caner 1 yıl önce Şikayet Et
    vah yazık olmuş gencecikler çip e bınmışler ama trafık kazaları yuzde 98 insan hatası sabah uyku saatınde bır yerde uyusanızda gitseydiniz sürat malesef cıp devrilmez sürat olursa devrilir
    Cevapla
  • ANTİ SOSYAL 1 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKLER ARABAYI AT NiYETİ NE SÜRÜYOR, ZANNEDİYOR Kİ BU ARABA, AT GİBİ İSTEDİĞİ YOLDAN, İSTEDİĞİ YERE GİDE CEK, YAZIK ÖLENLERE, YAZIK GİDENLERE, "ALLAH"cc RAHM ET EYLESİN, BÖYLE ARAÇ KUL LANANLARA DA AKIL, FİKİR VE RSİN.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı