HSK FETÖ'cü 2 hakimi ihraç etti

Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK), Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı ve irtibatlı oldukları gerekçesiyle iki hakimin meslekten çıkarılmasına ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

HSK FETÖ'cü 2 hakimi ihraç etti
HSK FETÖ'cü 2 hakimi ihraç etti
GİRİŞ 05.07.2022 10:23 GÜNCELLEME 05.07.2022 14:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Karara göre, Kozan Hakimi Y.K ile Şebinkarahisar Hakimi A.S meslekten ihraç edildi.

Kararda, daha önce tedbiren görevden uzaklaştırılan Y.K. ve A.S'nın, FETÖ ile irtibat ve iltisaklarının sabit görüldüğü belirtilerek, ilgili mevzuat uyarınca meslekte kalmalarının uygun olmadığı kaydedildi.

Öte yandan, HSK'nin, daha önce meslekten ihraç edilen Bursa hakimi M.E.G ile Eskişehir Cumhuriyet savcısıyken meslekten ihraç edilen F.K'ın yeniden inceleme taleplerinin reddine, Şanlıurfa hakimiyken meslekten ihraç edilen İ.Ö'ın yeniden inceleme talebine yönelik ise "karar verilmesine yer olmadığına" ilişkin kararları da Resmi Gazete'de yayımlandı.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 6
  • kaos 1 yıl önce Şikayet Et
    kurumlarda kalan kripto fetöcüler hala ufak ufak kaos çıkarma peşinde. bütün oyunları, tiyatroyu, yalanı iftirayı , düzmece senaryoları ve hainlikleri kendileri yapıp kenarda duruyorlar. ihanetin tam göbeğinde yer alıyorlar ama kendilerini kenarda gösteriyorlar. Kendilerini çok masum, mağdur, haklı tarafmış gibi gösteriyorlar. karşı tarafı ise saldırgan, haksız, şiddet yanlısı, mağduru ezen, çok kötü gibi gösteriyorlar. senaryolarını uygularken kendilerini haklı ve doğru iş yapıyormuş gibi gösterme çabasındalar. halk ile devletimizi karşı karşıya getirip kaos çıkarmanın derdindeler. ikinci çıkarları ise : hükümete kızan halkın hükümete oy vermeyeceğini de hesap ediyorlar.
    Cevapla
  • birbilen 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainlerin diplaması iptal edelmeli, avukat olacaklar enğel olunmalı...
    Cevapla
  • osmanmert 1 yıl önce Şikayet Et
    halkı kin ve düşmanlığa sevkeden kararlar veren hakimlerde ihraç edilsin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Demekki hala temizlik devam ediyor...Rabbim hainlere fırsat vermesin...
    Cevapla
  • 1071 1 yıl önce Şikayet Et
    chp hemen bağrına basar....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!