Bolu Belediyesi'ne 394 bin 548 lira atık su cezası

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bolu İl Müdürlüğü, atık su arıtma tesisinden arıtılmamış atık suların Büyüksu Deresi'ne deşarjı yapıldığı gerekçesiyle Bolu Belediyesine 394 bin 548 lira idari para cezası uyguladı.

Bolu Belediyesi'ne 394 bin 548 lira atık su cezası
Bolu Belediyesi'ne 394 bin 548 lira atık su cezası
GİRİŞ 05.07.2022 22:47 GÜNCELLEME 05.07.2022 22:47
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bolu’da, Atık Su Arıtma Tesisiyle ilgili olarak Bolu Belediye Başkanlığı tarafından 2019 yılında revizyon ihalesi gerçekleştirilerek Arıtma Tesisi’nde revizyon yapılarak kapasite artışına gidildi. Bolu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri değişik zamanlarda yaptıkları denetimlerde kapasite artışına gidilmesine rağmen gelen atık suyun bir kısmının hiçbir arıtma işlemine tabii tutulmadan doğrudan Büyüksu Deresi’ne deşarj edildiği tespit edildi.

30 Haziran 2022 tarihinde yapılan denetimde aynı fiilin 3 yıl içerisinde 2’nci kez tekrar edilmesinden dolayı idari para cezası 2 kat artırılarak Bolu Belediyesi’ne 394 bin 548 lira ceza kesildi. Ayrıca, konuyla ilgili hukuki süreç başlatıldı.
 

KAYNAK: İHA
Yahya Gür Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Yahya Gür
YORUMLAR 12
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikleee.
    Cevapla
  • VayZalimlerVay 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayyyyyy ...! Zavallu belediye asla tahsil edilmeyecek bu ceza yüzünden batar artık...
    Cevapla
  • Faza 1 yıl önce Şikayet Et
    Mültecilere millet karşıyız
    Cevapla
  • drsn ylmz 1 yıl önce Şikayet Et
    Çevre ve şehircilik bakanlığı bir zahmet konya akşehir ile ilgilenseniz derdimize derman olursunuz inşallah. Adıyan çayına organize sanayinin atıkları ve aksantaş süt fabrikasının atıkları hiç bir arıtma yapılmadan adıyan çayına bırakılıyor ve biz bu sanayi atıklarıyla tarım yaptığımız arazimizi sulayarak hem kendimizi hemde ürettiğimiz tarım ürünlerini tüketen vatandaşlarımızı zehirliyoruz. Lütfen sorunumuza çare olun...
    Cevapla
  • Okan24 1 yıl önce Şikayet Et
    Dereyi kirletti diye ekibini toplayıp Erzincan'a giden zafer partisi lideri olan zat yarında aynı ekip ile sizi bolu ya bekliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü