Bodrum'da müdür yardımcısı suçüstü rüşvetten yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde otellerden rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alınan Çıraklık Eğitim Merkezi müdür yardımcısı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Operasyonda 16 bin lira nakit para ele geçirildi.

GİRİŞ 08.07.2022 09:53 GÜNCELLEME 08.07.2022 11:15
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Bodrum KOM ekipleri, 3308 sayılı Kanun'a istinaden devlet tarafından verilen teşviklerden yararlanmak isteyen otel sahiplerinden rüşvet alınıldığı bilgisine ulaştı. Yapılan çalışmalarda Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Çıraklık Eğitim Merkezi'nin müdür yardımcısı Z.K.'nın rüşvet aldığı belirlendi. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde müdür yardımcısı Z.K. teknik ve fiziki takibe alındı. KOM ekipleri görevli devlet memurunu suçüstü yakalamak için seri numarası alınmış paraları takibe alarak rüşvet anında operasyonun düğmesine bastı. Şüpheli Z.K., rüşvet aldığı sırada ekiplerce suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyonda 16 bin lira nakit para ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Z.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • SARIÇİÇEK 1 yıl önce Şikayet Et
    rüşvet alan kamu görevlisinin tüm özlük mhaklarını elinden alıp salıverecen ama devlet kurumlarınada sokmayacan..
    Cevapla
  • arif k. 1 yıl önce Şikayet Et
    rüşvet alan kamu çalışanına devletin herhangi bir kurumunda görev ve yetki verilmemeli ve işten çıkarılıp bütün özlük hakları iptal edilmeli.
    Cevapla
  • OF’lu Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP’li belediye Başkanları çift maaşı rüşvetle alıyor bir de utanmadan iş yapan Namuslu Dürüst Başkanlara iftira atıyor…. “”Yavuz hırsız ev sahibini basar”” misali kendi yolsuzluklarını kamufle etmek için yaygara koparan karaktersizler
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Firavun nasıl Fivavun oldu bilir misiniz? Devletten gizli halktan vergi , haraç, rüşvet alarak kadrolaşma yaptı. Sonrası elde ettiği para ile her yere asker yerleştirdi. Kral ölünce devleti ele geçirdi. Yani kara para , rüşvet ,haraç, kaçak vergi devleti yıkmanın ilk aşamasıdır bu böyle biline. Meseleye kişisel bakanlar yanılıyor. Cehenneme hazırlayan parti boş durmuyor.
    Cevapla
  • seyfo karadenizli 1 yıl önce Şikayet Et
    AKP yolsuz hırsız diyorlar ya siz daha yolsuzluk hırsızlık görmemişsiniz.CHP belediyelerine bir bakın.bunlar yakalanabilen kısmı.bunu en az 100 le çarpın.bir de hükümet olurlarsa memleketi 1 yıl olmadan iflas ettirip İMF ye yalvarırlar.ondan sonra tüm savunma sanayi ABD nin eline geçer.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı