Çankırı'da feci kaza: 2 çocuk öldü!

Çankırı'da, park halinden çıkmaya çalışan otomobile çarpan motosikletteki Osman Özçelik (16) ve Kerim Sancı (12) yaşamını yitirdi.

Çankırı'da feci kaza: 2 çocuk öldü!
Çankırı'da feci kaza: 2 çocuk öldü!
GİRİŞ 11.07.2022 09:51 GÜNCELLEME 11.07.2022 09:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 17.30 sıralarında Atkaracalar ilçesi Kıran Mahallesi, Dursun Ulusoy Caddesi üzerinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen ve park halinden çıkmaya çalışan 34 FBS 695 plakalı otomobile, Osman Özçelik'in kullandığı motosiklet çarptı. Motosikletin sürücüsü Özçelik ile arkasında bulunan Kerim Sancı, çarpmanın etkisiyle yola savruldu. 

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İki çocuk, sağlık ekiplerinin kaza yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Atkaracalar İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Özçelik ve Sancı, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Mehmet cebecioğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.. malesef burası Türkiye denetleme yok kural yok eğitim yok belki kasaları yok sinyal veren yok başka bir yerde de motor arkadan ok saplanır otomobile insanlar olur sakat kalır ... deve demiş nerem doğru ki...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu