Van'da, evlenen çift takısız düğün yaptı

Van’da dünya evine giren bir çift, düğünlerinde yakınlarının ve davetlilerin takı takmasını istemedi.

GİRİŞ 15.07.2022 01:51 GÜNCELLEME 15.07.2022 01:51
Bu Habere 131 Yorum Yapılmış

Yaz mevsimiyle birlikte düğün sezonu açılırken, Van’da dünya evine giren bir çift, düğünlerinde yakınlarının ve davetlilerin takı takmasını istemedi. Aynı kurumda çalışan Zübeyde Aldemir ve Deniz Kıyak beraberliklerini düğünle taçlandırarak dünya evine girdiler. Ancak, Zübeyde Aldemir ve Deniz Kıyak düğünlerinde herkesten farklı bir uygulayamaya da imza attılar.

Düğünlerine davet ettikleri yakınları ve arkadaşlarının takı takmasını istemeyen çift, altın fiyatlarının yüksekliği ve ekonomik sıkıntı nedeniyle kimsenin rahatsız olmasını istemediklerin belirterek, “Biz yakınlarımız ve arkadaşlarımızın bizim en mutlu günümüzde yanımızda olmasını ve gönüllerince eğlenmelerini istedik. Bizim için önemli olan da buydu. Düğünlerde takı takmanın insanları ekonomik olarak zorladığını biliyoruz. Biz böyle bir karar vererek kimsenin sıkıntı yaşamasını istemedik. Yakınlarımız ve davetlilerimiz de bu kararımızı taktirle karşıladı” dedi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 131
  • Kadır 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav ne kadar bos insan var yok belindeki 10 yıl gider yok gelin kuyumcu dukanı gibi yav ne Guzel bir dusunce adam es dost akrabayı dusun dunden ekonomik krizden dolayı kimse sıkıntıya dusmesın diye dusunmus helal abime Allah mutlu mesut etsin inşallah ornek olur bu davranışlarınız
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben evlenirken de insanlar bize hediye takıyor sanmıştım, "Ne kadar çok sevenim varmış." diye mutlu olmuştum, meğer hediye değil borç takmışlar. :) Sonradan hepsini tek tek iade ettim. Borç olduğunu bilsem ben de kimsenin takı takmasını (Bizi borçlandırmasını) istemezdim.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Takıya gerek yok zaten gelin hanım kuyumcu dükkanı gibi
    Cevapla
  • Sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş insan boş yorum
    Cevapla
  • Enver Miral 1 yıl önce Şikayet Et
    Aferin,helal olsun
    Cevapla
  • Abdulmecit AKYÜZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun kardeşim, çok iyi yaptınız, inşallah örnek olursunuz, en hayırlı evlilik külfeti az olanıdır, Rabbim ömür boyu size sağlık ve huzur versin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı