Bakan Koca: 'Doktorlar şiddeti hak ediyor' cümlesi suçun ta kendisi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, doktorların saygıyı hak ettiğini belirterek, "Biz saygımızı gösterelim." çağrısında bulundu.

Bakan Koca: 'Doktorlar şiddeti hak ediyor' cümlesi suçun ta kendisi
Bakan Koca: 'Doktorlar şiddeti hak ediyor' cümlesi suçun ta kendisi
GİRİŞ 14.07.2022 22:32 GÜNCELLEME 14.07.2022 22:33
Bu Habere 260 Yorum Yapılmış

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, #DoktorumaSaygı etiketini kullanarak şunları kaydetti:

"Bir doktorun, 'Bu hasta da sancıları hak ediyor' dediği duyulmuş mu? 'Ama doktorlar da şiddeti hak ediyor' cümlesi, suçun, kıymet bilmezliğin ta kendisidir. Doktorlar saygıyı hak ediyor. Biz saygımızı gösterelim."

BAKAN KOCA'DAN DUYGULANDIRAN DOKTOR EKREM KARAKAYA PAYLAŞIMI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Dr. Karakaya'nın toprağa verilmesinin yedinci gününde duygusal bir paylaşımda bulundu.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi: "Doktor Ekrem’i toprağa verişimizin yedinci günü. Kabiliyetli bir hekim, bir aydın, bir halk adamı ve “Dolu Başaklar Gibi” mütevazı bir insan… 6 Temmuzda, görevi başında uğradığı silahlı saldırıyla aramızdan ayrıldı. Ona bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz."

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 260
  • Feraset 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları okuyunca doktorlar üzerinden toplumu germe, kutuplaştırma senaryosu uygulanmakta olduğunu görüyorum. Bu bir fitne çıkarma girişimidir. "Doktorlar saygısız, doktorlar merhametsiz, doktorlar hastalara yukardan bakıyor, doktorlar aç gözlü, doktorlar görevini yapmıyor" gibi genelleme yaparak toplumun temel bir ihtiyacını gecesini gündüzüne katarak gidermeye çalışanları toplum önünde itibarsızlaştırmaya çalışanlar acaba hangi amaca hizmet ediyorlar ya da kimlere alet oluyorlar farkındalar mı. Yakında bu tür yorum yapanların foyaları ortaya çıkar. Sürekli grev provakasyonu yaparak ortamı geren TB (Tabipler Birliği)nin de çevirdiği dolaplar çuval olup başlarına geçer inşallah.
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Her kes saygıyı hakeder evet ancak Önce randevun varmı diye sorulursa, hayır cevabına mırın kırın edilirse, hastaya bakılmassa, bakılırsa da sadece tavsiye edilip randevu al gel denilirse Ben şahsen yüz felci geçiriyorum dediğim halde, bırakın telaşı, yüzüme bile bakmayıp sadece bir ilaçla geçiştiren doktora ben şimdi nasıl müsamaha göstereyim. Dövülsün,sövülsün,öldürülsün haşa demiyorum Ancak herkes işinin gereğini yerine getirsin,bu mesleğin birde operatör kısmı var ki yazık Yıpratılmasın sürekli gündemde tutularak.
    Cevapla
  • muallim 1 yıl önce Şikayet Et
    Hastayı azarlayan bağıran, hakaret eden doktor saygıyı hak etmiyordur. Rütbesi makamı ne olursa olsun halkı aşağılayan saygı göstermeyen kişi saygı görmeyi hak etmiyordur.
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Bankada 2 saat sıra bekleyen hastanede 30 dk sırasını bekleyemiyor.
    Cevapla
  • Doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Doktorlar başımızın üstüne. Kibirliler diyenler kendi aşağılık komplekslarini tedavi ettirsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek