Son dakika: Erdoğan ve Macron arasında kritik görüşme!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile telefonda görüştü. Görüşmede, Ukrayna tahılına ilişkin İstanbul'da yapılan dörtlü toplantıda alınan kararlar değerlendirildi.

GİRİŞ 17.07.2022 02:40 GÜNCELLEME 17.07.2022 09:29
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Fransa ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

SAMP-T GÖRÜŞMESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, SAMP-T konusunda beklentilerinin "tam açıklık" prensibi çerçevesinde azami iş birliğini içeren ortak bir sistem geliştirmek ve tedarik projesinin başlatılmasını temin etmek olduğunu ifade etti.

UKRAYNA'DAKİ TAHILIN İHRACATI MESELESİ

Ukrayna tahılının ihracına ilişkin sürecin İstanbul’da kurulacak ve Türkiye, Rusya, Ukrayna ile Birleşmiş Milletler (BM) yetkililerinden oluşacak bir Koordinasyon Merkezi'nden idare edilmesi kararına varıldığına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, planı süratle hayata geçirerek küresel gıda güvenliği bağlamında büyük bir rahatlamayı temin edeceklerini belirtti.

KAYNAK: AA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 47
  • dostt birr 1 yıl önce Şikayet Et
    macron birkere reisin gücünü anladi.iki ulke ingiliz oyununa gelmezse bir şeyler yaparlar. abd akdenizde karadenizde cirit atıyor harac kesiyor.iki ulke abd nin etkisini azaltmalı. abd burnumuzun dibinde üs kuruyor pkk yunan besliyor.bize madik atıyor...sonra Türkiye bizim en güçlü müttefikimiz deyip rusyayi üzerimize salmak istiyor.hatirlarsaniz rus ucaçaklarini düşürdüğümüzde yan çizip bizi yalnız bırakıp reise patriot veremeyeceklerini ilk beyan eden abd idi...eee boyle dost düşman başına
    Cevapla
  • Hamza 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesin Nadir toprakları pazarladı. 694 milyon Ton olan şimdilerde özü mözü falanı filanı 12 bin ton falan söz ediliyor , Avrupalî medya farklı yszıyor
    Cevapla
  • azi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahu ekber ,sahiz senden anca vatan haini olur hacli artigi
    Cevapla
  • Türkoglu türk 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk savaşta yunana yardıma koşanla ortak olunmaz s 500 hedef olmalı
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Fıkransa İtalya ve Türkiye 4 yıl önce SAMP-T yüksek irtifa hava savunma füzesini ortak geliştirip üretim zaptı imzalandı ama dönek macron süriye harekatını bahane ederek 4 yıldır içterlik kazanmadı yani buda ABD gibi bize yalama taktiği yapıyor.Bizim hisar U yapılına kadar Rusya'yla S-500 ortak üretimine bakılmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu